Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

PESEGE | 1-120 Official Tarz Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

Cd /usr/home/game
Sh start.sh
Bunu yapacaksınız.
yaptım dostum bsd 9.2 sürümünde game dosyasını cd /usr e attım mysql dosyasını cd /var/db ye atıp puttyden açtım sonra lib den ıp ayarladım sonra puttyden cd /usr/home/game yazıp sh start.sh yazdım 10dk falan bekledim ama yine sv girmedi :D girebilen varsa bi yazsın lütfen

yaptım dostum bsd 9.2 sürümünde game dosyasını cd /usr e attım mysql dosyasını cd /var/db ye atıp puttyden açtım sonra lib den ıp ayarladım sonra puttyden cd /usr/home/game yazıp sh start.sh yazdım 10dk falan bekledim ama yine sv girmedi :D girebilen varsa bi yazsın lütfen
büyük ihtimal lib hatası almışsındır.
cd /usr/home/game/cores/auth/core1 içinde autolog acarsan verdiği hatayı bana skype üzerinden ilet bakalım.

@pesege paylaşım için teşekkürler kardeşim.

bozuk src li veya eksik src dosyalarıyla files paylaşanlara sesleri cıkmaz, src siz paylaşana hurra dalalım kafasında bu millet :D

@pesege paylaşım için teşekkürler kardeşim.

bozuk src li veya eksik src dosyalarıyla files paylaşanlara sesleri cıkmaz, src siz paylaşana hurra dalalım kafasında bu millet :D
Hani derler ya iylik yap denize at balık bilmez halık bilir diye bizde bir iylik yapalım değerlendirsinler diye paylaştık bakalım :) <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri