Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Çözüm bilen yardım etsin lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Legendy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben oyuna birkaç boss ekledim , fakat bu bosslara sadece doğduğu yerde veya ilk çağırdığımız yerde vurulabiliyor. Ben ilerleyince peşimden geliyor fakat hasar yemiyor. Aynı şey bineklerde de var. Binekten indiğim yerde kalıyor binek benimle gelmiyor.

Bir sorunum da oto pack yaptım filezilla üstünden güncelliyorum. Sorunum şu crclistlerini değiştirmeme rağmen oyuncular otopack güncellemesi yaptığı zaman locale_tr.eix locale_tr.epk ve root.eix root.epklar eskisini silip yenisini yüklemiyor anladığım kadarıyla . Oyuncular packten root ve localeleri sildikten sonra otopack yüklenince düzeliyor .

Bu iki sorunum hakkında yardımcı olabiliecek var mı ?

1 sorun için bossları ataklarını siz düzenleyebilirsiniz navicat mob protodan
2 sorun ise crclist kısmından yanlışlığınız vardır dikkatli yapın hatanızı bulursunuz
Evet teşekkürler bu boss sorununu çözdüm . Protoda kopyaladığım bossta sorun varmış başka bir bossla yer değiştirdim artık vuruyor buga girmiyor.
Fakat bu crclist hala aynı devam etmekte Lz açıcıdaki kodu aynen oraya değiştiriyorum fakat root ve localeler değişmiyor .
Acaba bir kod varmı otopack çalısınca eskisini silsin yeniyi indirsin istiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri