Sorununuzun giderilmesine sevindim. Sorunuzun cevabını içeren mesajın solunda bulunan kupa işaretine tıklayarak en iyi cevap olarak seçebilir misiniz?tamamdır teşekkürler. konu kapanabilir
Şöyle bir tane hp indirdim kodlamıyorum sadece farklı bir hpden status.php içindeki kodu değiştirdim mysql online oldu fakat o da offline sadece player online artıyor (p2p ne demek onu bilmiyorum :/ )Merhaba sıfırdan kodlama yapıyorsan böyle özellikleri aktif etmek için p2p gerekmektedir .
Bu tür acık kodlamalı cms yapılarda acaık olma olasılığı çoktur . Tabi tam olarak ne yaptığını bilmediğim için bişey diyemem WMCP veya AsilCP kullanabilirsin .Şöyle bir tane hp indirdim kodlamıyorum sadece farklı bir hpden status.php içindeki kodu değiştirdim mysql online oldu fakat o da offline sadece player online artıyor (p2p ne demek onu bilmiyorum :/ )
Peki hangisi daha güvenli şuan asilcp mi yoksa wmcp mi? ona göre kullanayımBu tür acık kodlamalı cms yapılarda acaık olma olasılığı çoktur . Tabi tam olarak ne yaptığını bilmediğim için bişey diyemem WMCP veya AsilCP kullanabilirsin .