Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konumun silinmesini istiyorum.
Son düzenleme:
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Db syser yollaSelamun aleyküm beyler öncelikle hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun ilk olarak player - banword 'daki herşeyi sildim gine karakter yaratılmadı hatası aldım ondan sonra playere sağ tıkla design table'yi aç horse_skill_point'den sonra herşeyi sil dediler facebook kral vb onlarıda sildim olmadı bu hata oyun login ve karakter yaratma seçme ekranını değiştirdikten sonra olmaya başladı eskisini yükledim gine oluyor cözümü nedir acil yardım edin.
Dostum db syser nası yollayacağımDb syser yolla
reis tablo sildim derken öyle değil facebook kral icon gibi yazıları sildim açmadı karakteri onları silmeden oncede açmadı karakteri sonra banword u sildim icinle kelime engelleyici var küfür gibi şeyler gine olmadı. Db sysser nası atacağımda bilmiyorum navicattan mı filezziladanmıTabloları Sildim Demişsiniz .
Db Syser Bakmak Lazım
Yada Tabloları Düzeltip Tekrar Dener Misiniz Belki Tabloları Bozmuş Olabilrsiniz.