C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Navicat accont Password MD5.

LGX

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
30
Çözüm
23
Online süresi
1mo 3d
Reaksiyon Skoru
223
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
134
MmoLira
5,707
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Bayramınız kutlu olsun.
gerek varmı böyle konuya bilmiyorum ama navicat veya accont'daki şifreleri çözmek için güncel bir site var arayanlar için.
Navicat şifresi bulmak için.
filezilla giriyoruz.
/var/db/mysql/mysql konumuna geliyoruz.
USER.MYD açiyoruz.
biraz ileri alıyoruz root yazısının karşısında örnek *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9 böyle bir kod vardır MD5 bunun başındaki yıldız harici gerisini kopyaliyorsunuz.
sitedeki Write here bölümüne kutuya yapıştırıp sağ alttaki güvenlik kodunu girip SUBMIT & SEARCH tıklıyoruz size şifreyi çözüp verecektir yeşil kutu içerisinde.
accont yani oyun içindeki hesabin şifresini bulmak için navicat accont>accont giriyoruz orada Passwod yazısı var altındaki kodu MD5 şifreyi kopyalıyoruz yıldızı silip aynı şekil yapiştirip şifreyi buluyoruz.
umarım işinize yarar iyi günler tekrardan bayramınız kutlu olsun.

Oraya nasıl gelecem bulamadım :D

Oraya nasıl gelecem bulamadım :D
Elinizdeki filesin Game / Mysql kurulumunu yaptıktan sonra; filezillaya giriş sağlayıp ana dizinde "var" klasörünün içerisinde "db" klasörüne girip, "mysql" içerisindeki "mysql" klasöründe User.MYD dosyası bulunmaktadır.

paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri