- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Size ilk macera haritamı sunuyorum.
Kural kırıcıları bulmanız gereken bir trivia haritasıdır.
Bu harita 1 oyuncu için yapılmıştır. 2+ oyuncuyla oynarken hatalar olabilir.
Bulutları () kapatmayı düşünün, haritanın başlangıcı bulut düzeyindedir.
Lütfen diğer kaynak paketlerini çevirin. Test sırasında dünyanın yeniden satın alma paketinin diğer doku paketlerini doğru şekilde geçersiz kılmadığını gördüm. Ayrıca, dünya kaynak vanilya doku paketi ile çalışmak için yapılır.
Minecraft topluluğunun komut eğitimlerini, fikirlerini ve çözümlerini paylaşmasını istiyorum. Bu haritayı yaparken çok şey öğrendim. Bunu yaparken de çok eğlendim. : D
Özel olarak, veri paketlerini paylaşan Xisumavoid'den ve düzgün komutanı için Mavi komutandan bahsetmek istiyorum. Veri paketlerini nasıl çalıştıklarını gerçekten anlamadan kullandım. Bana yardım ettiğin için teşekkürler!
Son olarak, geri bildirim istemek istiyorum. Neyi sevdin? Daha iyi ne olabilirdi? Bir hatayla mı karşılaştınız? Bir noktada takılıp kaldın mı? Lütfen tüm geri bildirimlerinizi aşağıda bırakın, herhangi bir geri bildirimi takdir ediyorum. Yakın gelecekte çok daha fazla harita oluşturmayı planlıyorum.
Bu haritanın videosunu oynatalım mı, lütfen aşağıdan videonuzun bağlantısını da gönderin! İnsanların haritamı oynadıklarını görmek isterim.
Son düzenleme: