Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Exeye Gömdüğüm Root Çırakamıyorum Yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemji21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 647

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar Kendi Serverimin Exe Dosyasına Root Packlarımı Gömdüm Ve Oyle Kullanmaya Devam Ettim Pcde Yedeklerim Vardı Fakat Pcye Format Atmak Zorunda Kaldım Yedek Olarak flaşıma Attığım Dosyalarımda Gömülü Olan pack Dosyalarımı Aldım Ve Aylardır Düzenlediğimin Filesimin root Packları Formatla Beraber Gitti Bunu Yeni Farkettim Elimde Gömülü Olan Exe Var Fakat Ne Yaptıysam Çıkaramadım Umarım Filesim Çöp Olmamıştır Exeye Gömdüğüm Bu Packlarımı Nasıl Çıkarabilirim Yardımcı Olucak Varmı Teşekkürler

Root Packlarımı Enigma Virtual Box Programıyla Gömmüştüm Ve Root İsimlerini Değiştirip 001.eix .epk Olarak Değiştrmiştim Acilen Çıkarmam Gerekiyor
https://dosya.co/wyn7y1kcvydt/Alemji21.rar.html

Enigma ile kapatılmış. Bu nedenle virustotal de kapatıcının adı çıkıyor. Hangi versiyon ile kapattınız bilmiyorum ama enigma unpacker ihtiyacınız var.
Öncelikle Yorumunuzİçin teşekkürederim ben enigmanın unpacker programıyla denediğimde bana gömülmüş dosyaları cıkartmıyor sadece exedeki eklenmiş dosyları sıfırlıyor hangi versin oldugunu unuttum ama sanırım 12 miydi neydi bunun başka yolu yokmudur hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri