noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Sistem nasıl eklenir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarettaCann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 610

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocalarım selam ben metin2 TR Orjinal boş altyapılı bir files indirip server açtım kendi bilgisayarımda fakat içinde won sistemi gaya sistemi bulunmamakta eklemek istiyorum fakat nasıl svn vs client vs oyuna nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum acaba yazılı veya teamwiever üzerinden bu konu hakkında ufak bir örnek verebilecek arkadaş mevcutmudur ve hocam bir isteğim daha var sol üst köşede pvp serverler oyunculara sınırsız hareket hızı saldırı hızı veya kritik vs veriyor bende bu yok bunu nasıl eklerim files boş oludugu için onlar yok onları bunuda açıklarmısınız simdiden teşekkürlerimi sunuyorum sizlere lütfen es geçmeyin ne olur <3

Çözüm
1.sorunun cevabı istedigin sistemi C++ python bölmünden indir zaten içinde neyi nereye kopyalıyacagın yazar sonra build eder oyuna girersin 2.sorunun cevabı ise navicat gir account-account tablosuna gir design table de az aşşagıya in orda exp fish felan var onların tarihini 2030 vs gibi yap 7 tane ard arda olcak sonra kaydet reboot at

Hocam 2. yöntem nacivatta yok yardım edermisniz ?
bu hocam ve client anlatım yapıyorum nedense bana sormadıgım dosyayı oluştur diyor sanki kafama buyruk konsmıyım da hafif çözdümgibi hiç bilmiyordum sakinleştim abi ama işte olmayan dosyayı nasıl yapcaz ?

Ekli dosyalar

1.sorunun cevabı istedigin sistemi C++ python bölmünden indir zaten içinde neyi nereye kopyalıyacagın yazar sonra build eder oyuna girersin 2.sorunun cevabı ise navicat gir account-account tablosuna gir design table de az aşşagıya in orda exp fish felan var onların tarihini 2030 vs gibi yap 7 tane ard arda olcak sonra kaydet reboot at

Hocam 2. yöntem nacivatta yok yardım edermisniz ?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri