- Konular
- 6
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1,536
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar,
İrispanel sunucuları pahalı geliyor bana. Acaba ultimate paketi kaç online kaldırıyor bilen biri yazarsa sevinirim. Yüklü miktar yatırıp piyasaya açılmak istiyorum
ve irispaneli nasıl bilirsiniz ?
İrispanel sunucuları pahalı geliyor bana. Acaba ultimate paketi kaç online kaldırıyor bilen biri yazarsa sevinirim. Yüklü miktar yatırıp piyasaya açılmak istiyorum

ve irispaneli nasıl bilirsiniz ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
şu an 1-120 kitlesi yeni haritalar, dungeonlar aradığı için nemere razador jotun çok eski kalıyor, eğer elinizdeki dungeon ve mapleri o sisteme eklettire biliyorsanız youtube'dan bildiğim kadarıyla başarılı bir sistem
Kaliteli ve uzun ömürlü bir sunucu ve herhangi bir soruna probleme anında oyunu kapatmadan müdahale etmek istiyorsan kesinlikle iris panel tercih edebilirsin. en güzel yanı reboot sistemi yok yaptığın değişiklik onayladığın anda aktif
- Konular
- 151
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 401
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 10,952
- DevLira
- 84
şu an 1-120 kitlesi yeni haritalar, dungeonlar aradığı için nemere razador jotun çok eski kalıyor, eğer elinizdeki dungeon ve mapleri o sisteme eklettire biliyorsanız youtube'dan bildiğim kadarıyla başarılı bir sistem
- Konular
- 0
- Online süresi
- 9h 19m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 187
- DevLira
- 0
Kaliteli ve uzun ömürlü bir sunucu ve herhangi bir soruna probleme anında oyunu kapatmadan müdahale etmek istiyorsan kesinlikle iris panel tercih edebilirsin. en güzel yanı reboot sistemi yok yaptığın değişiklik onayladığın anda aktif 

- Konular
- 6
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1,536
- DevLira
- 0
Sistemleri güzel de. Fiyatları normal mı sizce ?
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 712
- DevLira
- 15
sistemsel açı olarak baya başarılı bir firma gibi görünüyor ama paketleri incelediğniizde bir tek panel için bu parayı ödemiş oluyorsunuz bence yeterli değil ama takdir sizin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)