B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucu arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ForMadLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet pahalı ama sana şöyle örnek vereyim. Aldın files kadim efsun ekleyeceksin ama bilmiyorsun ne yapacaksın 100 liraya ekleyeceksin. Ama İrispanel de tek tık
Dogru o konu. Mezuhost bakıyorum suan daha uygun gibi.

Mezuhost ta files ücretsiz files seçenekleri copy paste yani adam diyorki ücretsiz alırsan elinde patlar. Adam orayı bile düzenlememiş

Mezuhost ta files ücretsiz files seçenekleri copy paste yani adam diyorki ücretsiz alırsan elinde patlar. Adam orayı bile düzenlememiş
Ücretlilerine baktım. Şunu anlayamıyorum birde mesela RAM yüksek ama irispanelde online oyuncu sayısı dusuk aynı RAM başka sunucuda daha fazla online oyuncu diyor. Neden böyle.

Mevzuhostta 8 GB icin 1600 online oyuncu kapasitesi demiş. İrispanel ise aynı GB ye 300-400 online demiş. İrispaneldeki 50 GB ssd disk mevzuhost 40 GB. Neden böyle oluyor ?

Biri şişiriyor diğeri doğruyu söylüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri