noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Lokasyon hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ForMadLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 190

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Metin2 serveti kuracaktım ama birsey takıldı kafama. Alacağım sunucu Kıbrıs lokasyonlu. Bunun bir zararı olur mu bana ve birde bu sunucu 200 TL ye sattığı sunucuya 10 bin online kapasiteli yazıyor. Başka bir sunucuya bakıyorum 800 TL ye 5bin kapasite yazıyor. Yardımcı olur musunuz ?

Çözüm
Kıbrıs lokasyon olması yada Avrupa lokasyon olması fiber internet nedeniyle günümüzde çok etkili değil. Arada oluşan gecikme farkı farkedilebilir olmayacaktır.
Kapasiteler hakkında kesin birşey söylemek zor. Serverfiles ve kullandığı kaynak miktarına göre değişkenlik gösterir. Ramde daha fazla veri tutan fileslar daha düşük kapasitede çalışır. Aynı şekilde CPU kullanımının da etkisi var. Ama kesin bir kapasite belirlemek zor. Tahmini veriler aldatıcı olabilir.

TMMdir teşekkür ederim.
Kıbrıs lokasyon olması yada Avrupa lokasyon olması fiber internet nedeniyle günümüzde çok etkili değil. Arada oluşan gecikme farkı farkedilebilir olmayacaktır.
Kapasiteler hakkında kesin birşey söylemek zor. Serverfiles ve kullandığı kaynak miktarına göre değişkenlik gösterir. Ramde daha fazla veri tutan fileslar daha düşük kapasitede çalışır. Aynı şekilde CPU kullanımının da etkisi var. Ama kesin bir kapasite belirlemek zor. Tahmini veriler aldatıcı olabilir.

TMMdir teşekkür ederim.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri