YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı MOB DROP İTEM DE OLMAYAN MOB A İTEM DÜŞÜRME

kraltanimaz99

Level 1
Üye
Konular
6
Çözüm
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
25
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar normalde filezilla mob drop item den istediğimiz mob dan neyin düşeceğini ayarlayabiliyoruz ama benim istediğim mob o listede yok en alta kendim ekliyorum reboot atıyorum yine boş atıyor düşmüyor istediğim itemler.Üstlerden başka mob un kodunu düşenlerini değiştirip istediğimi yaptım ama yine olmadı bu sefer oyun çöktü daha çok uğraştırdı beni yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır oyun içinde mobu istediğim yere sabitledim nacivatta da var sadece o mob drop item listesinde yok şimdiden teşekkürler :)

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
kardeşim öyle tabi hata alırsın mesele eklicen mob kodu örnek 2053 diyelim ama mob listesinde yok ozaman 2050 arat bi varmı varsa 2051 arat bi varmı oda varsa 2052 arat oda varsa onun altına ekle ve kesinlikle boşluk bırakma yapamassan yardımcı olİm gene anlatması biraz zor burdan DİSCORT: ENES#9449
kardeşim öyle tabi hata alırsın mesele eklicen mob kodu örnek 2053 diyelim ama mob listesinde yok ozaman 2050 arat bi varmı varsa 2051 arat bi varmı oda varsa 2052 arat oda varsa onun altına ekle ve kesinlikle boşluk bırakma yapamassan yardımcı olİm gene anlatması biraz zor burdan DİSCORT: ENES#9449

Çözüm
anladım demek istediğini ama maalesef bu istediğim mob un hiç bi grubu alt kodu vs. yok sende bakabilirsin kodu 8099 , birde bi problemim daha var onun için de konu açtım bilgin varsa onda da yardımcı olabilir misin

anladım demek istediğini ama maalesef bu istediğim mob un hiç bi grubu alt kodu vs. yok sende bakabilirsin kodu 8099 , birde bi problemim daha var onun için de konu açtım bilgin varsa onda da yardımcı olabilir misin
discort ekle kardeşim olum ENES#9449

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri