C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Reksati Multihack [TR Server]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hileyi biraz daha geliştirebilirsen iyi olur pvp servere yöneleceğine TR de hileyi geliştirmelisin

hileyi biraz daha geliştirebilirsen iyi olur pvp servere yöneleceğine TR de hileyi geliştirmelisin
Tavsiyen için teşekkürler. Hileyi GF'de zaten elimden geldiğince geliştiriyorum. Güncel olarak 2000 satır kodu aşmış bulunmakta. Bu süreçte aynı zamanda arızalanan hileleri onarma, ban riskini olabildiğince minimum yapan fonksiyonlar eklemeye devam ediyorum. Kullanıcı gözüyle bunlar pek farkedilmiyor anlayabiliyorum.
Fonksiyon çağırma yöntemiyle yapılan py inject hilelerin aksine memory hacking yapıyorum. Aynı yöntemi kullanarak PVP'de bulduğum hileler GF'ye hile eklememi zorlaştırmanın aksine kolaylaştıracaktır.

Tavsiyen için teşekkürler. Hileyi GF'de zaten elimden geldiğince geliştiriyorum. Güncel olarak 2000 satır kodu aşmış bulunmakta. Bu süreçte aynı zamanda arızalanan hileleri onarma, ban riskini olabildiğince minimum yapan fonksiyonlar eklemeye devam ediyorum. Kullanıcı gözüyle bunlar pek farkedilmiyor anlayabiliyorum.
Fonksiyon çağırma yöntemiyle yapılan py inject hilelerin aksine memory hacking yapıyorum. Aynı yöntemi kullanarak PVP'de bulduğum hileler GF'ye hile eklememi zorlaştırmanın aksine kolaylaştıracaktır.
daha çok yenisin zamanla beni anlıyacaksın hiç birşey bilmeden yorum yapan biri değilim emin olabilirsin buna ;)

Teşekkürler

Hocam pvp server için de yapabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri