romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Reksati Multihack [TR Server]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

32 bit'ini de yüklermisiniz
Akşama kadar yüklemiş olurum. Hileye yeni özellik gelecek karakter öldükten sonra şehirde doğup kasıldığı yere geri gidecek ve kasılmaya devam edecek. Bununla birlikte 32 bit versiyonunu da yüklerim test ettikten sonra.

Saol dostum :) Elimden geldiğince yeni hileler ekleyerek geliştirmeye devam ediyorum. Hız hilesinde 2-3 saniyede bir duraksamak gerekiyor bunu otomatikleştirmeye çalışıyorum. Sıkıntılı çalışan tek hile bu. Hilede sıkıntı yaşarsanız bana yazın elimden geldiğince düzeltip güncellerim.

Ben 2 hileyi kombolayıp kullanıyorum mecburen neden söyleyeyim belki ekleme şansın olabilir içine:
1)Yeniden burada başla seçeneği, oto av malesef o özelliği kapatıyor premium değilsen dokunamıyorsun tamam premium olmasa da skilleri koyuyorsun, çalışmıyor bu hile olmadan ama yeniden başla malesef seçilemiyor. Bu hilenin içine gelebilir.
2)Eğer yeniden başla gelirse çat çat devam yerine şu hpye ulaşmadan başlama seçeneği kesinlikle gelmeli öbür türlü anlamsız malesef o özellik.

Şu an en elzem olması gereken şeyler benim açımdan bunlar, hilede bir problem yok gibi yani 7x felan denemedim çok verimli gelmiyor bana o riski yüksek.

Ben 2 hileyi kombolayıp kullanıyorum mecburen neden söyleyeyim belki ekleme şansın olabilir içine:
1)Yeniden burada başla seçeneği, oto av malesef o özelliği kapatıyor premium değilsen dokunamıyorsun tamam premium olmasa da skilleri koyuyorsun, çalışmıyor bu hile olmadan ama yeniden başla malesef seçilemiyor. Bu hilenin içine gelebilir.
2)Eğer yeniden başla gelirse çat çat devam yerine şu hpye ulaşmadan başlama seçeneği kesinlikle gelmeli öbür türlü anlamsız malesef o özellik.

Şu an en elzem olması gereken şeyler benim açımdan bunlar, hilede bir problem yok gibi yani 7x felan denemedim çok verimli gelmiyor bana o riski yüksek.
Öldükten sonra bot şehirde başlayacak ve kasıldığı yere geri dönecek. Bu sayede dediklerinin ikisi birden giderilmiş olacak. Bu özelliği bugün eklemeyi planlıyorum. Hile yapma konusunda daha acemi sayılırım. Kodları tamamen keşfederek, tek tek deneyerek ekliyorum. Bulabilirsem burada başla seçeneğini de eklerim :)

Öldükten sonra bot şehirde başlayacak ve kasıldığı yere geri dönecek. Bu sayede dediklerinin ikisi birden giderilmiş olacak. Bu özelliği bugün eklemeyi planlıyorum. Hile yapma konusunda daha acemi sayılırım. Kodları tamamen keşfederek, tek tek deneyerek ekliyorum. Bulabilirsem burada başla seçeneğini de eklerim :)

adamsın :) bilmiyorum belki çok oluyorsun dersin ama şöyle bir şey var, 7x i denedim aşırı dikkat çeken bir 7x bu bilmiyorum nasıl ayarlıyorlar ama metin2mod levelbot hilesinin 7x i gibi bir şey ekleme şansın olursa mükemmel olur. Yani aşırı dikkat çekmeden olanbir 7x. Ayrıca biri geldiğinde hileyi 7x i durdur seçeceğini nasıl ekleyebilirsin bilmiyorum ama o da olsa süper bir şey ortaya çıkar. Yani oto ava devam etsin ama 7x i sadece durdursun gibi.
Yanlış anlaşılmasın bu işten pek bir gelirin olduğunu sanmıyorum sana ne kadar teşekkür etsek az sadece neler gelmesini istersiniz diye yazdığın için yazıyorum. Elinden geleni yaptığın için çok sağol :) Yeni eklentileri merakla bekliyoruz :)

adamsın :) bilmiyorum belki çok oluyorsun dersin ama şöyle bir şey var, 7x i denedim aşırı dikkat çeken bir 7x bu bilmiyorum nasıl ayarlıyorlar ama metin2mod levelbot hilesinin 7x i gibi bir şey ekleme şansın olursa mükemmel olur. Yani aşırı dikkat çekmeden olanbir 7x. Ayrıca biri geldiğinde hileyi 7x i durdur seçeceğini nasıl ekleyebilirsin bilmiyorum ama o da olsa süper bir şey ortaya çıkar. Yani oto ava devam etsin ama 7x i sadece durdursun gibi.
Yanlış anlaşılmasın bu işten pek bir gelirin olduğunu sanmıyorum sana ne kadar teşekkür etsek az sadece neler gelmesini istersiniz diye yazdığın için yazıyorum. Elinden geleni yaptığın için çok sağol :) Yeni eklentileri merakla bekliyoruz :)

Şuan için bu programdan bir gelir elde ediyim gibi bir fikrim yok dostum tamamen keyif aldığım için yapıyorum :) Reklamı sadece geliri ne kadardır diye merak ettiğimden ekledim. Gelmesini istediğin özellikleri tabiki söyleyebilirsin. Şuanda çok sıradan ve eksik bir hile. Kendim hileyi kullanmaktan çok yaptığım için neyin gerektiğini pek kestiremiyorum.

Şuan doğduktan sonra geri kasılmaya devam etme seçeneği üzerine uğraşıyorum başarılı bir şekilde geri dönüyor kasılmaya devam ediyor fakat otomatik pot ve skill özellikleri pasifleşiyor. Bunu çözdüğüm anda yeni versiyonu yükleyeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri