Won Çeki Quest arıyorum , çoğu üst üste binmiyor binse de toplu okuyor mesela 1 won çeki = 500won
teker teker okumuyor , üst üste iki tane varsa ikisini birden okuyor ve 500 won veriyor
Elinizde 500 won çeki varsa sizlerden rica ediyorum benimle paylaşır mısınız?
üst üste koyulup teker teker okunması ricamdır
Birde Arkas2'ye falan girdiğimde Hızlı işlem yüzüğü var çok dikkatimi çekti sanırım bu biraz büyük quest olduğu için paylaşan olmaz ama yine de şansımı denemek istedim
teker teker okumuyor , üst üste iki tane varsa ikisini birden okuyor ve 500 won veriyor

Birde Arkas2'ye falan girdiğimde Hızlı işlem yüzüğü var çok dikkatimi çekti sanırım bu biraz büyük quest olduğu için paylaşan olmaz ama yine de şansımı denemek istedim

İsterseniz toplu yazdırmalı şekilde won al ve won sat questi elimde mevcut.
Ayarlamasını da biliyorsanız 500 won çeki questi de mevcut özelden iletişime geçebilirsiniz.
Ayarlamasını da biliyorsanız 500 won çeki questi de mevcut özelden iletişime geçebilirsiniz.
arkastakinin ıtem ver ıtem al şeklinde olduğunu düşünüyorum basit bir quest detaylı açım yapmadım fakat tanıtımda gördüğüm kadarıyla sandık açımında verdiği eşyalar elle hazırlanmış gibiWon Çeki Quest arıyorum , çoğu üst üste binmiyor binse de toplu okuyor mesela 1 won çeki = 500won
Birde Arkas2'ye falan girdiğimde Hızlı işlem yüzüğü var çok dikkatimi çekti sanırım bu biraz büyük quest olduğu için paylaşan olmaz ama yine de şansımı denemek istedim![]()