mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Corona 1-120 Global Files

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neler var biraz tüyo ver bakim :)

Baştan aşağı değiştirilmiş mob(slot-npc) - köy & haritalar - gereksiz görülen itemler(kostüm-zırh-silah) bunlar dışında
dil sistemi - birkaç yeni sistem vb gibi şeyler işte :)

Paylaşımı görünce dedim yine kimin emeklerini warezleyip prim yapacak. Konuya girdim atarlı giderli bir yazı göremedim ve rahatladım. Umarım şu sana göre önemsiz olan bir dosyayı kötüleyerek paylaşıp prim yapma çabasını ve Elindeki sistemler başkaları taranfından paylaşılınca ''Sorunsuzu bende yeaaa'' triblerini bir kenara bırakıp kendi içeriklerini üreterek devam edersin. Hoşgeldin yakup.

Paylaşımı görünce dedim yine kimin emeklerini warezleyip prim yapacak. Konuya girdim atarlı giderli bir yazı göremedim ve rahatladım. Umarım şu sana göre önemsiz olan bir dosyayı kötüleyerek paylaşıp prim yapma çabasını ve Elindeki sistemler başkaları taranfından paylaşılınca ''Sorunsuzu bende yeaaa'' triblerini bir kenara bırakıp kendi içeriklerini üreterek devam edersin. Hoşgeldin yakup.

Eyvallah hoşbuldum kardeşim yanlız bu konuşman benim içinse hakkımda yanılmışsın bir çoğu hatrı sayılır insanların yıllardır dosyaları bende hiçbir şekilde paylaşmadım veya prim yapmadım.
Şu ortamda daha öncesinden yarası olan kişi veya kişiler var onlar benim bende onların elindekileri varezlerim bu döngü prim amaçlı veya çıkar için değil birbirimize olan kin nefretten dolayı ve "paylaşılan bozuk bende sorunsuz var" muhabbeti şuana kadar yapmadım.

Yazılım derslerine başladım inş. dediğin gibi farklı içerikler üretirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri