ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Seviye Kasılma Rehberi 1

indirmek için izniniz yok

Mаvi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
468
Çözüm
271
Online süresi
11mo 27d
Reaksiyon Skoru
8,233
Altın Konu
47
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
326
MmoLira
97,721
DevLira
242
Ticaret - 100%
3   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kendi serverinize göre editleyebilirsiniz ben TR'ye göre ufak tefek ayar çektim.
1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım.

Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor.
Tabi çoğumuz artık ezberlemiştir belki tabloya yanlış bilgi bile yazmış olabilirim ben o kadar takipçisi değilim tr'nin bu işe başladığımda saltanat tipindeydim
Bu sene bıraktım o tipi ve tr hakkında yeni yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum varsa da bir yanlışım kusura bakmayın.

Sadece bir kısmını göstermek istiyorum geri kalanı var zaten tabloda siz tek tek deneyerek bakarsınız.

image1.png

image2.png

image3.png

Kendi serverinize göre editleyebilirsiniz ben TR'ye göre ufak tefek ayar çektim.
1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım.

Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor.
Tabi çoğumuz artık ezberlemiştir belki tabloya yanlış bilgi bile yazmış olabilirim ben o kadar takipçisi değilim tr'nin bu işe başladığımda saltanat tipindeydim
Bu sene bıraktım o tipi ve tr hakkında yeni yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum varsa da bir yanlışım kusura bakmayın.

Sadece bir kısmını göstermek istiyorum geri kalanı var zaten tabloda siz tek tek deneyerek bakarsınız.

image1.png

image2.png

image3.png

Paylaşım için teşekkürler.

Kardaş yapmış yapacağını yine ellerine sağlık. Küçük bir fikir keşke yanlarina ışınlanma butonu ekleseydin:D

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri