melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

9. Yıl Dönümü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maskara10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

maskara10

Level 4
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
64
Online süresi
4h 31m
Reaksiyon Skoru
46
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
64
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sevgili TURKMMO ailesi, öncelikle bu konuyu açma sebebim bu forumda 9.yıl dönümümü kutlamak istemem, forum açılalı 10 yıl olmuş ve beni 2. yılında kayıt olmuşum, kayıt olduğum zaman 10 yaşındaymışım ve bu durum çok garibime gitti, o zamanlar gerek html/css merakım, gerek pivot kullanma merakım bana çok şeyler kattı gerçekten, Şuan 19 yaşındayım ve zamanın epey hızlı geçtiğini anladım, bu yıl üniversite sınavlarına gireceğim, umarım 10 sene sonra tekrar girip geldiğim durumları burada paylaşmak nasip olur. Aklıma takılan tek şey 10-14 yaşlarında nasıl olurda oyun oynamak yerine böyle şeylere merak sarmışım gerçekten bilemiyorum :D, bu forumun bana katkısı olduğuna inanıyorum. Herkese çok teşekkür ederim ve özellikle @Kill For You sana teşekkür ederim. Gerek banner gerek pivot çalışmalarımda çok arkamda durmuştu ve benim çocuk aklımı epey mutlu etmişti hatırlıyorum o günleri, Bu forumda TM Üye olmak için o çocuk aklımla aklıma gelen her konuda yeni konu açma isteği hiç aklımdan çıkmıyor gerçekten, Eski konularıma baktıkça yüzümde mutlu bir tebessüm bırakıyor, Tabi ki onca ara pek fazla aktif olamadım forumda fakat ara ara girip konuları inceliyordum. Bu yazımı okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim, Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Günler efendimmm.

Edit: Eklemeden duramadığım dip not DotA2 hayatına 13 yaşında atılmamda karakterimin erken yaşta olgunlaşmasına katkısını sizlere anlatamam :D.

Son düzenleme:
Kutlu olsun 9nci yılın 😄

Nice beraber ve Turkmmo'lu 9 senelere :)

Nice senelere

Konuyu 4 yıl önce ramazanda açmışım, şimdi ramazanın son günlerine doğru tekrar zamanın ne kadar hızlı geçtiğini hatırlatayım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri