HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gorsel
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
shapedatacount sayısını 2500 olarak değiştirOlmadı yıne![]()
###### SAÇ ######
Group HairData70
{
SpecialPath "d:/ymir work/pc/plechito/adventure_bandit/hair/"
HairIndex 533 ## buraya protonuzdaki saçın value3 kodu neyse o yazılacak 534 ve devamını silerek...
Model "warrior_m.gr2"
SourceSkin "plechito_tex.dds"
TargetSkin "plechito_tex.dds"
}
###### SAÇ ######
###### KOSTÜM ######
Group ShapeData187
{
SpecialPath "d:/ymir work/pc/plechito/adventure_bandit/"
ShapeIndex 534 ## buraya protonuzdaki zırhın value3 kodu neyse o yazılacak 534 ve devamını silerek...
Model "warrior_m.gr2"
SourceSkin "plechito_tex.dds"
TargetSkin "plechito_tex.dds"
}
###### KOSTÜM ######
Hata msm de bu şekilde yap msmlerini örnek savaşçı erkekten göstereyim
Kod:###### SAÇ ###### Group HairData70 { SpecialPath "d:/ymir work/pc/plechito/adventure_bandit/hair/" HairIndex 533 ## buraya protonuzdaki saçın value3 kodu neyse o yazılacak 534 ve devamını silerek... Model "warrior_m.gr2" SourceSkin "plechito_tex.dds" TargetSkin "plechito_tex.dds" } ###### SAÇ ###### ###### KOSTÜM ###### Group ShapeData187 { SpecialPath "d:/ymir work/pc/plechito/adventure_bandit/" ShapeIndex 534 ## buraya protonuzdaki zırhın value3 kodu neyse o yazılacak 534 ve devamını silerek... Model "warrior_m.gr2" SourceSkin "plechito_tex.dds" TargetSkin "plechito_tex.dds" } ###### KOSTÜM ######