romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Far cry 5 kayıt edilmiyor hatası

kirpidz

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1h 50m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar far cry 5 oyununu *korsan* olarak sorunsuzca indirip kurdum (codex) oyunu güzelce oynuyorum kaydet yapıyorum sonra çıkıyorum ancak oyun kayıt dosyası gözükmüyor yeni oyuna başla vs çıkıyor denediğim çözümler : ini den save game yerini değiştirdim olmuyor. uyumluluk ve yönetici denedim . baştan silip kurdum olmuyor.
hatayı new dawn da da aldım oda codexti sanırım. yardımcı olursanız teşekkür ederim sorun umarım korsan olduğu içindir çünkü indirimde iken oyunu alacağım şimdiden teşekkürler.

Oyun çözümleri bölümüne taşınması için bildirildi.

Yanlış bölüm

Merhaba arkadaşlar far cry 5 oyununu *korsan* olarak sorunsuzca indirip kurdum (codex) oyunu güzelce oynuyorum kaydet yapıyorum sonra çıkıyorum ancak oyun kayıt dosyası gözükmüyor yeni oyuna başla vs çıkıyor denediğim çözümler : ini den save game yerini değiştirdim olmuyor. uyumluluk ve yönetici denedim . baştan silip kurdum olmuyor.
hatayı new dawn da da aldım oda codexti sanırım. yardımcı olursanız teşekkür ederim sorun umarım korsan olduğu içindir çünkü indirimde iken oyunu alacağım şimdiden teşekkürler.

Merhaba, codex sürümlerde her zaman bu kayıt sorunu oluyor Ubisoft oyunlarında. Size tavsiyem başka bir grup tarafından kırılan oyunu edinmeniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri