-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Metin2 Bilişim Şikayeti

DonuminikToretto

Sincap // Metin2 Developer //
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman Moderatör
TM Üye
Konular
137
Çözüm
18
Online süresi
2mo 8d
Reaksiyon Skoru
878
Altın Konu
40
Başarım Puanı
246
MmoLira
31,804
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

14/05/2020 tarihinde yapmış olduğum 65 TL 'lik alışverişime 7/24 canlı destek var denen sitede destek mesajlarıma saatlerdir cevap verilmiyor.Parayı yatırana kadar güzelce ilgileniyordu, nasıl yapılacağını anlatıyordu ama parayı yatırdıktan sonra mesajlarıma cevap vermez oldu.

12131.png

145606ee4e70ee6c4de2.png

1456.png

Resimlerde görmüş olduğunuz gibi destek mesajlarıma cevap verilmiyor.(Whatsapp içerisinden de yazdım lakin onlara da geri dönüş yapmadı.) Whatsapp mesajlarını atamıyorum. Çünkü kişisel verinin gizliliği kuralarını çiğnemek istemiyorum.
Biz yandık sizler yanmayın. Almayın aldırtmayın.

Şikayetiniz onaylandı.

Merhaba arkadaşlar sizler gibi bende metin2bilisim.com dolandırıcısı Hasan SARITAŞ tarafından 80 TL Dolandırıldım. Lakin arkadaşın kaçırdığı nokta benim bizzat Haklarımın net bir şekilde farkında olduğumu ve bırakın 80 TL hiç dolandırmamış dahi olsam bir sürü insanın canını yakan bu Dolandırıcının peşini bırakmayacağımı ve Hukuken alması gereken cezayı alması için elimden geleni yapacağımı bilememesi oldu.

DOLANDIRICI
Metin2 Bilişim, Metin2 Sunucu, Oyun Sunucuları - Ana sayfa
metin2 sunucuları, metin2 firmaları, metin2 bilişim, metin2 vps, metin2 sunucu
www.metin2bilisim.com

Bu şahıs beni 80 TL dolandırdıktan sonra Avukat ve Savcı Arkadaşlarım ile görüşerek ne yapmam gerektiğini öğrendim ve dedikleri şekilde paramı SÖKE SÖKE ALDIM!

PARALARINIZI İADE ALABİLİRSİNİZ!

Ödemenizi bir aracı kuruma yaptıysanız KORKMAYIN! Paranızı iade alacaksınız..

Ben Ödemeyi Shopier aracılığı ile yapmıştım aklınızda olsun ödemelerinizi online olarak her zaman aracı kurumlar üzerinden yaparsanız İadenizi daha kolay alabilirsiniz.

Bu arkadaş ve diğer metin2 bilişimcilerinin sığındığı tek konu var biz files vs satmıyoruz sunucu açıksa iade yaparız ancak iş hukuki yönden öyle değil.

Bu dolandırıcıya ödeme yapanlar ve geri alamayanlar özellikle Shopier üzerinden ödeme yapanlar ben iademi aldım buyurun burada belgeleri paylaşıyorum sizde SHOPİER'ı arayın ve benim olayımı Emsal teşkil etmesi gerekçesiyle burada paylaşıyorum örnek olarak sunun aynı olay başımıza geldi diyin ve paranızı geri alın ben sizlerinde dolandırıldığından kendinlerine bahsettim bir kaç kişi daha şikayetçi olursa bu dolandırıcının Shopier üzerinden ödeme almasıda iptal edilecek.

Ben İademi 4 GÜN ÖNCE ALDIM Bu Şekilde!

sh2.jpg

sh1.jpg

Türkçesi
"Geri ödeme yapıldı

Bankanızın prosedürlerine bağlı olarak, iade edilen tutarın kredi kartı / bankamatik kartı ekstrenizde görünmesi 3-4 iş günü sürebilir. Ödemek için Shopier'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz
."

1 TL Dahi olsa kimsenin sizi kandırmasına parasını aldığı hizmeti yerine getirmemesine GÖZ YUMMAYIN arkadaşlar.. HAKKINIZI ASLA YEDİRMEYİN Ben inanın 80 TL için değiş bir daha kimseye bunu yapamasın diye çabaladım herkes benim kadar haklarının farkında olmayabilir veya hukuki çevresi, bilgisi olmayabilir ancak bilgisizlik kimseye dolandırılma hakkını tanımaz.

Bir daha kimseyi dolandıramasın diye Shopier'daki Sanal Posunu iptal ettireceğim sizde lütfen hakkınızı arayın şikayetçi olun paranızı alın ve Shopierda satış yapmasını istemiyoruz bu dolandırıcının diye özellikle belirterek gereğinin yapılmasını isteyin.

*ÖNEMLİ
Shopier'a Kişiye dava açacağınızı ancak bankanız ile görüştüğünüzde ödemeyi Shopier'a yaptığınız için iadeyi almak adına önce shopiera dava açılacağını belirttiğini bu sebeple hem dava sürecinin uzamaması hemde shopier beni dolandırmadığı halde shopier'a dava açılmaması için iademi talep ediyorum sizden iadeyi aldığımda hukuki tüm süreci bu şahısla birebir yürüteceğiz.

Diye belirtirseniz İade süreciniz daha hızlı ve olumlu sonuçlanacaktır..

HASAN SARITAŞ birden fazla sitede dolandırıcılık yapmakta. cok geçmiş olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri