Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı sınırsız won

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

won sistemini nasıl sınırsız hale getirebilirim kodlama bilgim var ama yapamadım karıştırdım iyice yardımcı olabilecek birileri varmı ?

Çözüm
won sistemini nasıl sınırsız hale getirebilirim kodlama bilgim var ama yapamadım karıştırdım iyice yardımcı olabilecek birileri varmı ?
won'la alakalı veri tipini değiştirip istediğiniz sınırı koyabilirsiniz. Fakat tek bir yerde yaptığınız değişikliklerin bir etkisi olmayacaktır. Örnek olarak, Offlineshop sisteminde fiyat girme yerindeki veri tipini de ayarlamanız gerekmekte. Sınırsız yang sisteminden yola çıkıp yapabilirsiniz.
common/lentg.h açıp mrkHvec.png GOLD_MAX = **** kısmından ayarlamayı denermisiniz ?

common/lentg.h açıp Ekli dosyayı görüntüle 14802 GOLD_MAX = **** kısmından ayarlamayı denermisiniz ?
bu sadece envanter sınırını arttırır py dosyalarınında düzeltilmesi gerekli hocam oraları karıştırdım ben yapamadım şöyle düşünün lentg.h ile max leveli 250 yaparsınız ama exp ayarlamalarını yapmazsanız adam kasılamaz onun gibi hem ayrıca bunun daha ticarette ve markette satış miktarlarınında ayarlanması gerekli yani sadece lentg.h ile bitmiyor maalesef

won'la alakalı veri tipini değiştirip istediğiniz sınırı koyabilirsiniz. Fakat tek bir yerde yaptığınız değişikliklerin bir etkisi olmayacaktır. Örnek olarak, Offlineshop sisteminde fiyat girme yerindeki veri tipini de ayarlamanız gerekmekte. Sınırsız yang sisteminden yola çıkıp yapabilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri