mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

GM Olmak İstiyorum Yalnızca Profesyonel Arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinGEmRe60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 209

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhabalar;

Yalnızca profesyonel düşünen yakın tarihli sunucular ve +200 Online olan sunucular ulaşabilirse sevinirim. Ayrıca senelerdir projesini devam ettiren, senelerce devam ettirmeyi düşünen ve ekibin yaş kitlesinin büyük olması tercihimdir.

İsim: Emre
Soyismi: ARICAN
Aktiflik Min: 4-5 Saat Güniçi / + Gece
İletişim: Skype (blec.arican)
Kullandığı Program/Programlar: Üst düzey Navicat, Filezilla, Putty, Xampp (Mysql).
Bilgileri, Öz Geçmişi ve Tecrübeleri;

Eski SiberMT2 Destek / GM / Ticket Temsilcisi.

Arkadaşlar kendimden bahsedecek olursam bu işin ve Metin2 serüveninin çekirdeğinden yetişmiş birisiyim. Daha önceden kendi projelerim de oldu ve belirli başarılara imza attım. Bir çok sunucuda görev yaptım fakat buraya 10-15 tane sunucu ismi sıralamaya hiç gerek yok. Yüksek Online’li eskiden birçok başarıya imza atmış ve tarihte kalmış bir sunucu olan SiberMT2’de görev yaptım. Diksiyonum, konuşma tarzım ve Türkçe kullanımım gâyet iyi. Sunucunuzda Destek / Ticket vb. ayrıca oyun içinde GameMaster olarak görev yapabilirim. Sadece Metin2 alanında değil, yıllarca farklı platformlarda ekip yönettim. Yönetim şeklini ve kime nasıl davranacağımı gâyet iyi biliyorum. Eğer karşımda ki kişi önerilere açıksa, sunucunun gelişimi için bütün önerilerimi sunarım ve gerekli desteği sağlarım.Tekrardan tüm ilgili arkadaşlara teşekkürlerimi sunar, tüm camiâda ki arkadaşlara başarılar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri