- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucum local hosttayken gayet normal şekilde çalılıyordu lakin host satın alıp host a geçtiğimde sunucumda code 7 hatası alıyorum ya da sunucuya girdiğim anda crahs atıyor ve sunucu duruyor çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi *
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,271
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,183
- DevLira
- 15
Sunucum local hosttayken gayet normal şekilde çalılıyordu lakin host satın alıp host a geçtiğimde sunucumda code 7 hatası alıyorum ya da sunucuya girdiğim anda crahs atıyor ve sunucu duruyor çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi *
Konu eski ancak konuya gelen ve aynı sorunu yaşayanlar için çözümü vereyim. Detaylı bilgiyi bu sayfadan öğrenebilirsin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burada anlatılmak istenen şeyi kısaca özetlemek gerekirse anlatıma şöyle girmek gerekir
Bir çeşit ıp çakışması olmuş bunun çözümüde şöyle
önerebileceğim tek şey, ana bilgisayardaki host dosyanızı düzenlemek ve 192.168.1.23 232.253.232.12'yi eklemek, ilk ip sunucuyu barındıran bilgisayarın ip adresi ve ikincisi harici iptir, böylece bu ip sıkıntısız kullanabilirsiniz. He birde ana bilgisayarın bağlı olması için IPv4 adresinin yazılması gerekiyor
Ek olarak uygun bölüme taşındı.