Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

GM Arıyorum Reklamcı Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheCaspeR3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

Sunucu Adı :

Yaş Sınırlaması : +17

İstediğiniz Günlük Online Süre : +3 saat

Aradığınız Özellikler : Reklam Üzerine Bilgi, Ukala Olmamak, YouTube Kanallarına Hakim, Sosyal Medyada metin2 Pvp Server Ve Gruplarında Aktif

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Forumda Özel Mesajdan Konuşalım Sonra Discorddan Konuşulur
Diğer / Ek : Potansiyeline Bağlı Olmakla Birlikte Hertürlü Kazanç Anlaşmalarına Açığız. Gelecek Kişi Süper Yönetici Düzeyinde Olup Topluluğumuza Hitap Edecektir. Oyun İçerisinde Kısıtlı Yetki İle Oyunculara Tolerans Veya Yardım Gibi Konular Asla Söz Konusu Bile Olamaz.

Reklamcı arkadaşların tasarım işinden anlaması büyük önem taşır. Bence konunuza tasarım konusundan insanların gözünü doyurabilecek tasarımlar yapabilen profesyonel değil ama kötü de çalışmalar yapmayacak. Çeşitli edit programlarına hakim gibi şartlar eklerseniz konunuzun içeriği daha zenginleşmiş olur. Başarılar.

Reklamcı arkadaşların tasarım işinden anlaması büyük önem taşır. Bence konunuza tasarım konusundan insanların gözünü doyurabilecek tasarımlar yapabilen profesyonel değil ama kötü de çalışmalar yapmayacak. Çeşitli edit programlarına hakim gibi şartlar eklerseniz konunuzun içeriği daha zenginleşmiş olur. Başarılar.
Teşekkürler Bunları Dikkate Alacağım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri