Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Leş sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alemdarkral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 602

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverimde leş sistemi ekli olduğu için 6.7 efsunlardan bir tanesi siliniyor bu sistemi tamamen kaldırmak istiyorum veya item protodan kaldırmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim herkeze kolay gelsin

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Aratalım : self.AppendTextLine(affectString, affectColor)

Altında muhtemelen resim deki gibi değerler yazılmıştır attr slot 5 ise ( 5. efsundan sonra gelicek anlamına geliyor 6 ve 7 efsununu kullanıcaksan attr slotları 7 yapmalısın . ) deneyip duruma göre dönüş yaparsan çözüldü yada çözülmedi olarak daha farklı yöntemler deneye biliriz iyi forumlar .
Muhtelemen quest şeklinde yazılması lazım /usr/game/share/locale/turkey/quest/ bu dizinden leşsistemi diye dosya varmı bi arayın varsa silin oyuna gelip geri /reload q çekin sorun çözülecektir

Moderatör tarafında düzenlendi:
10e66e498574d1aad.png

Altında muhtemelen resim deki gibi değerler yazılmıştır attr slot 5 ise ( 5. efsundan sonra gelicek anlamına geliyor 6 ve 7 efsununu kullanıcaksan attr slotları 7 yapmalısın . ) deneyip duruma göre dönüş yaparsan çözüldü yada çözülmedi olarak daha farklı yöntemler deneye biliriz iyi forumlar .

10e66e498574d1aad.png

Deniyorum hemen kardeşim mesajın için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri