Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Mob info target ch düşmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByStory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 762

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistemi sorunsuz ekledim. warning bile vermiyor ama ?'e tıkladığımda ch düşüyor

sysserr

SYSERR: May 8 20:00:05.834665 :: Process: UNKNOWN HEADER: 84, LAST HEADER: 59(5), REMAIN BYTES: 1, fd: 17

yardımcı olablirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. İnfo yu başka bir filesten sökmüştüm. packed_info değeri false olarak girilmiş kontrol ederken buldum. True olarak girince düzeldi.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar packet info değerine dikkat etsin. Konu kapanabilir. Tekrar teşekkürler.

Soru cevap bölümüne açılan konular kapatılmamaktadır.
Sorunu en iyi açıklayan yorumdaki kupa işaretine tıklayarak en iyi yorum olarak seçebilirsiniz ve sorunuzu bu şekilde cevaplandı olarak güncelleyebilirsiniz.
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. İnfo yu başka bir filesten sökmüştüm. packed_info değeri false olarak girilmiş kontrol ederken buldum. True olarak girince düzeldi.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar packet info değerine dikkat etsin. Konu kapanabilir. Tekrar teşekkürler.

Soru cevap bölümüne açılan konular kapatılmamaktadır.
Sorunu en iyi açıklayan yorumdaki kupa işaretine tıklayarak en iyi yorum olarak seçebilirsiniz ve sorunuzu bu şekilde cevaplandı olarak güncelleyebilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri