-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

GM Olmak İstiyorum Game Master

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ako3360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız : Tekin
Soyadınız : ...
Yaşınız : 23
Yaşadığınız Yer : Akdeniz Bölgesi
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : İsmini hatırlamadığım 2 serverde kısa bir süre oyun içi destek sağlamıştım.
Günlük Online Süreniz : Gündelik işlere göre değişir ancak min. 3 saat
Özellikleriniz : Video edit, fotoğraf düzenleme, düzgün bir diksiyon, oyun içi destek, 2008'den bu yana "Metin2" tecrübesi.
İletişim Adresi : Özelden

ÖNEMLİ! Daha önceleri Adobe Premiere veya Photoshop gibi uygulamalar ile başka alanlarda kendimce çalışmalarım olmuştu. Ancak şu anda gerek donanım yetersizliğimden kaynaklı bu programlar ile çalışamamam, gerekse Metin2 alanında yeteri kadar dokümanımın olmaması sebebi ile ücret karşılığı çalışan emektarlar kadar profesyonel hizmet veremeyebilirim. Yine de özenilmemiş dandik bir üründen çok daha fazlasını ortaya koyabilirim. AYRICA, İLK BAŞTA SİZ VERSENİZ DE VERMESENİZ DE YETKİ İSTEMİYORUM. YALNIZCA VİDEO VE TANITIM GÖRSELLERİ İÇİN PARILTILI BİR HESAP KAFİ.

Diğer / Ek : Lycan, kuşak, simya gibi özelliklerden uzak kaldığım için bir bilgim yok. Bu sebeple bahsettiğim tarzda bir serverda başlayacak olursam entegre olmada sıkıntı çekebilirim. Tercihim orta emek, 1-105 veya 1-120 gibi daha eski tarzdaki serverlerdır, Teşekkürler.

Son düzenleme:
Güncel piyasada hali hazırda 1 - 120 bol sistemli ( kuşak, lycan, simya) çok server açılmaktadır. Bunu Turkmmo server tanıtımlarında da görebilirsiniz. Kişisel fikrim 1 120 full server oynamanız ve eksik kaldığınız konulara hakimiyet kazanmanız sizin açınızdan yarar sağlıyacaktır. Başarılar Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri