mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

GM Arıyorum UZUN ÖMÜRLÜ SERVERİME PROFESYÖNEL KADRO ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagocanmic38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 262

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı: Dolunay2

Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre : Fark Etmez İşini Verimli Yapsın 2 Saat Online Olması Bile Makuldur
Aradığınız Özellikler : Öncelikle Şunlardan Bahsedeyim
1 Kişi Discord Sunucusundan Anlayan Discord Sunucusu Oluşturup Discord Da Oyuncuların Sorunlarını Dinleyip Yardımcı Olabilecek.
2 Kişi [AVCI] Oyun İçerisinde Hem Oyuncularımızla İletişime Geçip Hem Hile Kullanımı Vb. Olaylara Müdahele Edip Video Çekip Banlanması İçin Bize Bildirecek.
1 Kişi Ticket Kontrol Ve Oyun İle İlgilenebilecek.
1 Kişi Logo Vb Tasarımlarından Anlayıp Serverin Hızlı Bir Biçimde Büyümesine Destek Olabilecek Ve Oyun İçerisinde Oyuncular Ve Facebok İle İlgilenebilecek.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :Skype: ygz_arkn_38@gmail.com
Diğer / Ek :
Arkadaşlar İstediğim Özellikleri Belirttim Zaten Şu An Yönetim Olarak 3 Kişiyiz Server Kurucusu Olarak Ben Yönetmekteyim Serveri Elimizden Geldiğince Elit Bir Biçimde Zor Bir Emek Server Olarak Düzenlemeye Devam Ediyoruz Ve Kendimizi Geliştiriyoruz 3 5 Günlük Bir Server Yaratıp Kendime Küfür Ettirmek İstemiyorum Reklam İşlerini Kendim Sms Sponsorlu Reklam Vb. Şekilde Zaten Çözmeye Çalışıyorum Reklam İşinden Anlayan Birisi Olup Reklam Verirse Daha İyi Olur. Zaten Şu An Oyun Açılımında En Az 400 +500 User Beklentimiz Var Oyun Açılış Tarihi Henüz Belli Olmayıp Oyuna Yeni Sistemler Ve Yenilikler Ekleme Çalışması Yapılıyor Bizimle Beraber Bu Yolda Yürümek İsteyen Kişilerin Skype Veya Discord Dan Bizimle İletişime Geçip Görüşmelerini Bekliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri