- Konular
- 9
- Online süresi
- 1ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,157
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE SelamunAleyküm ..
Kendime ait sunucumda şuan düzenleme aşamasında olan 1-105 hali hazırda bir pvp server mevcut .
Tüm ayarlar site tasarımları oto pack full client vs tarzda şeyleri tek başıma halledebilirim fakat finansal yönden bana ortak olucak birilerini arıyorum.
Reklamı kendiside yapabilir hiçbirşekilde sorun değildir,ilgilenen arkadaşlar ulaşsınlar ..
GM Arıyorum
Sunucu Adı :XMT2
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :2-8SAAT
Aradığınız Özellikler :OYUN BİLGİSİ OLAN
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :BANA ULAŞABİLİR DİREKT
Diğer / Ek : OLUMLU YAKLAŞANLARLA BİZZAT GÖRÜŞEBİLİRİZ ...
Kendime ait sunucumda şuan düzenleme aşamasında olan 1-105 hali hazırda bir pvp server mevcut .
Tüm ayarlar site tasarımları oto pack full client vs tarzda şeyleri tek başıma halledebilirim fakat finansal yönden bana ortak olucak birilerini arıyorum.
Reklamı kendiside yapabilir hiçbirşekilde sorun değildir,ilgilenen arkadaşlar ulaşsınlar ..
GM Arıyorum
Sunucu Adı :XMT2
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :2-8SAAT
Aradığınız Özellikler :OYUN BİLGİSİ OLAN
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :BANA ULAŞABİLİR DİREKT
Diğer / Ek : OLUMLU YAKLAŞANLARLA BİZZAT GÖRÜŞEBİLİRİZ ...
Son düzenleme:
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
12 saat içinde uygun konuya göre düzenleyiniz.
![]()
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
1) Bölüm Kuralları 2) Türkçe'mize özen göstererek hazırlanmalı. 3) Düzenli ve okunaklı olmaya özen gösterilmeli. 4) Konu içerisinde hakaret,reklam içerikli mesaj bulundurulmamalı. 5)Para karşılığı GM olmak,GM aramak kesinlikle yasaktır. 6)Aşağıda verilen şablona kesinlikle uyulmalıdır...forum.turkmmo.com