Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı WON SINIRI ARTTIRMA BİLGİSİ OLAN ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 713

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

src lenght.h den yükselttim envanterde quest yardımı ile 99 won üstüne çıkıyor ama market kurarken veya ticarette 99 wondan fazlası eklenemiyor bunu nasıl arttırabilirim ? bir arkadaş py taraflı değerleride arttırmam gerektiğini söylemiş fakat bakındığımda göremedim herhangi bir ayarı veya ben anlamadım bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Çözüm
Sadece ordan değiştirirseniz bytenin alabileceği maximum değeri alır sadece void SetCheque(BYTE cheque) 255den sonra 0 lar değiştirenler setchqeue'deki BYTE tipini character_point deki byte cheque'yi exchange AddCheque'deki byte'ı exchange.h deki AddCheque byte'ı BYTE m_bCheque;'yu shop.cppden BYTE byChequePrice'ı shop.h'den BYTE cheque_price;'ı
ayriten bu şekilde bile sağlıklı olmuyucaktır tables.h'dende veri tiplerini değiştirin.
Sadece ordan değiştirirseniz bytenin alabileceği maximum değeri alır sadece void SetCheque(BYTE cheque) 255den sonra 0 lar değiştirenler setchqeue'deki BYTE tipini character_point deki byte cheque'yi exchange AddCheque'deki byte'ı exchange.h deki AddCheque byte'ı BYTE m_bCheque;'yu shop.cppden BYTE byChequePrice'ı shop.h'den BYTE cheque_price;'ı
ayriten bu şekilde bile sağlıklı olmuyucaktır tables.h'dende veri tiplerini değiştirin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri