Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Teri bile soğumadı

AsiLZade

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Admin
Dergi Editörü
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Katılım
3 Ara 2017
Konular
3,084
Mesajlar
11,960
Online süresi
1y 2ay
Reaksiyon Skoru
18,203
Altın Konu
91
Başarım Puanı
506
Yaş
28
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 19 Gün
MmoLira
118,799
DevLira
176

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Teri bile soğumadı


Sörloth, ligin en fazla forma giyen 2. oyuncusu. Visca’yı takip eden Norveçli forvet, profesyoneliği ve istikrarıyla farkını ortaya koydu.
Trabzonspor'a sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace takımından 2 yıllığına kiralık olarak gelen golcü oyuncu Alexander Sörloth, istatistiklerde de farkını ortaya koyuyor. Norveçli golcü, 18 takımın mücadele ettiği ve 500'e yakın oyuncunun forma giydiği Süper Lig'de en fazla sahada kalan 3 isimden biri. Deyim yerindeyse lig, kupa ve Avrupa maçlarında adeta teri soğumadan sürekli oynayan Sörloth, bordo-mavili forma ile birlikte tam 39 kez sahaya çıktı. 39 maçta 3152 dakika sahada kalan Sörloth, performansı ile Süper Lig'de Trabzonspor'u zirveye taşırken birçok Avrupa takımını da peşine taktı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst