Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Minecraft Aşk ve Sarılma Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DorukZarslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güncelleme: Gecikmiş 1 Nisan Şakası 🙂

Minecraft’ın son güncellemesinin üzerinden uzun bir süre geçti. Artık yeni bir güncellemenin vakti gelmişti. Minecraft’a 1.9 sürümüyle birçok yenilik geleceğe benziyor. Yeni sürüm çıkmadan önce ilk Snapshot yayınlandı. Bu yeni güncellemeye Aşk ve Sarılma güncellemesi diyebiliriz 🙂

Sizinde bildiğiniz gibi hayvanlara saldırmalar, oyuncuların birbiri ile savaşması gibi sebepler gösterilerek Minecraft birçok kesimden tepkiler almıştı. Minecraft’ı daha sevecen ve aile dostu yapmak için bu güncelleme yapılmış. Umarız Minecraf’a karşı olan birçok kesim bu güncelleme ile biraz olsun azalır ve bizde oyunumuzu yenilikleri ile oynamaya devam ederiz.

Gelin bu yeni gelen özelliklere hep birlikte bir gözatalım.
Değişen ve Yenilikler

Oynayış

• Yaratıklara doğrudan zarar verme özelliği kaldırıldı. Yardım ettiğinizde ve onlara zarar vermediğinizde ödüllendirilmeniz gerekiyor.
  • Açlık ve can kaldırıldı. Bu iki özelliğin aşk, paylaşım ve mutluluk hakkında olan bir oyun için gerekmediğine karar verilmiş.
  • Yeni bir “Aşk Metre” (Love Meter) eklendi. Diğerlerine yardım ettiğinizde veya onlar size yardımettiğinde doluyor.
  • “Survival” modu “Existence” olarak değiştirldi. Türkçe olarak tam bir isim bulamadım ama “Hayat” diyebiliriz diye düşünüyorum.

Hayvanlar

• Yarasalar artık %20 daha şirin. Ne kadar güzel 🙂
  • Tavuklar artık iki bloktan kısa her oyuncu tarafından binek olarak kullanılabiliyor.
  • İnekler artık sizi kaçırdığınız bazı etkinlikler hakkında sesler çıkartarak uyarıyor.
  • Domuzlar artık uçamıyor, ama duvarlara tırmanabiliyorlar.
  • Tavşanlar daha pofuduk.
  • Koyunlara iyi davrandığınızda sizi sıcak tutması için yünlerini veriyorlar.
  • Mürekkep balığı değiştirilmiş. (Yapımcılarda nasıl ve neden değiştirildiğini bilmiyorlarmış 🙂 )
Canavar Ahalisi

• “Monsters” (Canavarlar) artık böyle adlandırılmıyorlar. Onun yerine onlara “Inhabitants” Türkçesi “Ahali” diyoruz. Çünkü onlarda benim, sizin gibi bu dünyada yaşıyorlar.
  • Steve ve Alexa bu ahalililerin bir şeytan olmadığını anlamışlar.
  • Creeperlar artık patlamıyor. Onları daha iyi tanıyacaksınız.
  • Skeleteonlar artık tarım işine el attılar ve çok iyi iş çıkarıyorlar.
  • Blazeler çok karizmatik adamlar gerçekten, sizi korumak için elinden geleni yapıyorlar.
  • Guardianlar sizi yanlış anladıklarını düşünmüşler ve size hoşgeldin diyerek yanlarına çağrıyorlar.
  • Ghastlar artık korkutucu değiller, ve size nether’de bir gezinti teklif ediyorlar.
  • Slimelar onlar daçok eğlenceli ve sizinle gizli zıplama yeteneklerini paylaşıyorlar.
  • Cadılar muhteşem derecede arkadaş canlılar. İksirlerini sizinle paylaşıyorlar.
  • Zombiler uçuk derecede tatlılar ve size sarılmayı çok istiyorlar.
  • Wither pembe renge boyandı ve size dayanma gücü ve gıda veriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri