Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

================== FİLES EDİTLEME KAYDETME ==================

SaNShou

💠Francis Bacon💠
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
9
Online süresi
37348s
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
48
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 16 Gün
MmoLira
62
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar...

Files hakkında bir soru soracağım ve ardından yardımcı olabilecek arkadaşlar ikide bir konu açmadan yardım edebilir mi?

1- En Sağlamı Alt Yapı Filesmi yoksa Forum Üzerinden Filesmi İşimi Görür.

2- Normal Files Editleme Nasıl Yapabilirim.
3- Editlemesini Yaparsam Başka Serverlerde Kullanabilirimiyim.

Arkadaşlar bu files olayına ben pek fazla girmedim ne nedir pek bilmem.
Bana detaylı anlatım yapabilirseniz veyada
WhatsApp üzerinden yardımcı olabilirmi.

Şimdiden Yardımcı Olacak Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim.

==========================================================================================================================================

2452303_47a1d0fe7e06a877842d78e33d350d67.jpg

==========================================================================================================================================

Merhabalar öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar...

Files hakkında bir soru soracağım ve ardından yardımcı olabilecek arkadaşlar ikide bir konu açmadan yardım edebilir mi?

1- En Sağlamı Alt Yapı Filesmi yoksa Forum Üzerinden Filesmi İşimi Görür.
2- Normal Files Editleme Nasıl Yapabilirim.
3- Editlemesini Yaparsam Başka Serverlerde Kullanabilirimiyim.

Arkadaşlar bu files olayına ben pek fazla girmedim ne nedir pek bilmem.
Bana detaylı anlatım yapabilirseniz veyada
WhatsApp üzerinden yardımcı olabilirmi.

Şimdiden Yardımcı Olacak Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 12847

Eğer amacınız uzun soluklu bir öğrenmek ve sağlam bir yapı oluşturmak ise alt yapı files üzerinde çalışmanızı öneririm. Eğer bu değilse sorunu en az filesleri kullanabilirsiniz. veya ücretli olarak satan kişilerden belirli bir sorunu olmayan files temin edebilir onun üzerinde çalışma yapabilirsiniz.

Normal files editlemeyi nasıl yaparım sorusuna gelecek olursak editlemeden kastınız nedir? Quest, c++ , sql ve pack olarak birçok editleme yöntemi mevcut ve bunların hepsinin anlatımı forumda mevcut.

Filesinizin çalıştığı mysql sürümüyle aynı olan her sunucuda çalışır filesiniz.

Genellikle MySQL5.5 kullanıyorlar.
Benim demek istediğim; kendi bilgisayarım üzerinden bi server kursam onun üzerinden files editlesem onu başka bir servere nasıl uyarlarız herşeyi yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyorki başka serverdede kullanabilirim..

Başka serverde de freebsd ve mysql kuruluysa tek yapılması gereken files yedeğini alıp diğer sunucuya atmak. Eğer kurulu değilse önce onları kurmak. Gayet basit bir işlem

Başka serverde de freebsd ve mysql kuruluysa tek yapılması gereken files yedeğini alıp diğer sunucuya atmak. Eğer kurulu değilse önce onları kurmak. Gayet basit bir işlem
@stlgolden Çok teşekkür ediyorum tereddütte kaldım başka bir işlem veya başka bir olay varmı emin olamadım..

@stlgolden Çok teşekkür ediyorum tereddütte kaldım başka bir işlem veya başka bir olay varmı emin olamadım..
Başka bir işlem yok. tabi serverinfo.py den yeni sunucunun ipsi girilecek pack kısmı için onu söylememe gerek yok sanırım

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri