romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evlilik ve Krallık hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BozkurtAlihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 265

BozkurtAlihan

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

- 1mn para yaptım, 1300 Üne sahibim, 150 kişi ordu yaptım. Hiç bir krallığın altında olmak istemiyorum o yüzden bir krallık kurmam lazım. Herhangi bir krallığa savaş açıp kale fethedip kendi krallığımı kurmam gerekiyor sanırım. Eğer böyle ise ben kime karşı savaş açmalıyım onu çözemedim.

- Krallığı kurmadan evleneyim dedim gittim bir kızla iki kez görüştüm ve kız seninle evlenmekten gurur duyarım dedi ama ailemle görüş diyor. Gittim annesine de babasına da evlilikle ilgili bir seçenek çıkmıyor. Oyunu save alıp krallığına geçtim öyle denedim fakat yine çıkmıyor.

- Bu da son sorum. Yoldaşlarımdan biri kervanda level atladı fakat birliğimde olmadığı için becerilerini artıramıyorum. Başka bir yoldaşımı kervanın başına geçireyim diyorum ama o da olmuyor, illana kervanı kapatmam mı gerekiyor? Birde kervandaki yoldaşlarımın becerileri onlar kervandayken bana faydası oluyormu?

Teşekkür ederim şimdiden...

- 1mn para yaptım, 1300 Üne sahibim, 150 kişi ordu yaptım. Hiç bir krallığın altında olmak istemiyorum o yüzden bir krallık kurmam lazım. Herhangi bir krallığa savaş açıp kale fethedip kendi krallığımı kurmam gerekiyor sanırım. Eğer böyle ise ben kime karşı savaş açmalıyım onu çözemedim.

- Krallığı kurmadan evleneyim dedim gittim bir kızla iki kez görüştüm ve kız seninle evlenmekten gurur duyarım dedi ama ailemle görüş diyor. Gittim annesine de babasına da evlilikle ilgili bir seçenek çıkmıyor. Oyunu save alıp krallığına geçtim öyle denedim fakat yine çıkmıyor.

- Bu da son sorum. Yoldaşlarımdan biri kervanda level atladı fakat birliğimde olmadığı için becerilerini artıramıyorum. Başka bir yoldaşımı kervanın başına geçireyim diyorum ama o da olmuyor, illana kervanı kapatmam mı gerekiyor? Birde kervandaki yoldaşlarımın becerileri onlar kervandayken bana faydası oluyormu?

Teşekkür ederim şimdiden...

Merhaba sırayla cevaplayayım.

1) En zayıf olan krallığa savaş açmalısın, tercihen başka krallıklarla savaşta olsun. Savaş açmadan önce çekebildiğiniz kadar lordu yanınıza çekin.

2) Babasından isteme seçeneği çıkması gerekiyor ya babasıyla konuşmuyorsunuz yanlış kişiyi buldunuz ya da oyununuzda bir bug olmuş. Kızı ikna ettikten sonra babası ile konuşup evleniyorsunuz.

3) Bu tarz oyunda eksik kısımlar için ''Mount and Blade Modları'' kategorimizden bu tarz eksiklikleri gideren modları kurmanızı tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)