- Konular
- 88
- Online süresi
- 14g 6459s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 3,093
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
DATALİFE ENGİNE (DLE) CMS NEDİR ?
-------------------------------------------
Kısa adıyla DLE olarak bilinen DataLife Engine, ücretsiz olarak kullanılabilir (CMS) içerik yönetim sistemidir. DLE ilk başta yalnızca haber siteleri, download siteleri ve bloglar için düşünülmüş bir proje olarak yayın hayatına başladı. Kısa süre sonra ise yapılan geliştirmelerle birlikte DLE her kılıfa girebilen en popüler CMS sistemlerinden biri olarak Webmasterların karşısına çıkmayı başardı. DLE'nin en sevilen özelliği tema ve kişiselleştirilebilme konusunda sahip olduğu özgürlükçü yapısıdır.
1 YILLIK HOSTİNG SINIRSIZ PAKETİMİZ ( 30 TL )
Biz Kimiz ? Neler Yapıyoruz ?
----------------------------------
6 Yıldır Datalife Engine CMS Sistemine Gönül Veren Biriyiz.
Kişilerin İsteği Doğrultusunda, İstediği Temaları, Beğendiği Temaları Datalife CMS Sistemine Geçiren Kişileriz.
www.dle-destek.com destek sitemiz ile sorunlarınızı çözüyoruz ve sizlere ücretsiz eklentiler ve modüllemeler paylaşıyoruz.
Peki Biz Sizden Ne Süreçte Ne İstiyoruz ?
---------------------------------------------
Sizler Bizlere Sadece FTP Bilgilerinizi Veriyorsunuz. Gerisine Karışmıyorsunuz.
Destek Veriyor Musunuz ?
-----------------------------
Siz Bize İsteklerinizi Sunuyorsunuz, Bizler de Sizler İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz.
Teslimat Sonrası Her Konuda Sizlere Ücretsiz Destek Hizmeti Sunuyoruz. Sorularınızı TeamWiever İle Bağlanarak, Sizlere Gösteriyoruz ve Cevaplıyoruz.
Peki Yasal Olarak Bir Yere Bağlı Mıyız ?
------------------------------------------
DLE-Destek Ailesi Olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığınca Ticari Amaçlı Hizmetler Veren Yer Sağlayıcı ve Kendi Bünyesinde Hizmet Veren Yer Sağlayıcısı Olarak Hizmet Vermekteyiz !
Detay İçin TIKLAYINIZ
Neler Yapabiliriz ?
--------------------
Eğitim Temalarınızı, Blog Temalarınızı, Firma Sitelerinizi, Haber Temalarınızı, İnceleme Blog Temalarınızı, Program İndirme Blog Temalarınızı, Şirket Temalarınızı, Oyun PVP Tanıtım Scriptlerinizi, Metin2 Wiki Scriptlerinizi ve Aklınıza Gelebilecek Birçok Platform Temalarını DLE İçin Uygun Hale Getiriyoruz. Yeterki Bizlere İstediğiniz Konsepti Söyleyin !
Neler Yapmıyoruz ?
--------------------
Sosyal Medya Beğeni Hizmetleri Tarzı Scriptler, Udemy Tarzı Scriptler, Satış Scriptleri Gibi İşlemler DLE Tarafından AltYapısı Olmadığı İçin Yapılmamaktadır.
Şunu Bilmenizi İstiyoruz !
--------------------------
Datalife Engine Bir Blog Yönetim Altyapısıdır. Satış İçerikli Bir Tema Bizlerden İstemeyiniz.
EKLENTİ HİZMETLERİ
Sizlere Çeşitli Eklentiler Sunuyoruz ve İstediklerinizi Bizlere Söylüyorsunuz Ücretsiz Bir Şekilde Sitenize Entegre Ediyoruz
WebSitemiz Nedir ?
---------------------
https://dle-destek.com
Demo Sayfamız Nedir ?
---------------------------
http://demo-sayfasi.com/
İletişim Numaramız Nedir ? (ÖNERİLEN)
------------------------------
Whatsapp Üzerinden Daha Hızlı Destek Alabilirsiniz.
Whatsapp : 0545 224 93 01
ÖDEMELER NASIL OLMAKTADIR ?
Ödemeler EFT İle Gerçekleşmektedir.
REFERANSLARIMIZ ( TURKMMO PLATFORMU İÇİN )
-----------------------------------------------
-------------------------------------------
Kısa adıyla DLE olarak bilinen DataLife Engine, ücretsiz olarak kullanılabilir (CMS) içerik yönetim sistemidir. DLE ilk başta yalnızca haber siteleri, download siteleri ve bloglar için düşünülmüş bir proje olarak yayın hayatına başladı. Kısa süre sonra ise yapılan geliştirmelerle birlikte DLE her kılıfa girebilen en popüler CMS sistemlerinden biri olarak Webmasterların karşısına çıkmayı başardı. DLE'nin en sevilen özelliği tema ve kişiselleştirilebilme konusunda sahip olduğu özgürlükçü yapısıdır.
1 YILLIK HOSTİNG SINIRSIZ PAKETİMİZ ( 30 TL )
Biz Kimiz ? Neler Yapıyoruz ?
----------------------------------
6 Yıldır Datalife Engine CMS Sistemine Gönül Veren Biriyiz.
Kişilerin İsteği Doğrultusunda, İstediği Temaları, Beğendiği Temaları Datalife CMS Sistemine Geçiren Kişileriz.
www.dle-destek.com destek sitemiz ile sorunlarınızı çözüyoruz ve sizlere ücretsiz eklentiler ve modüllemeler paylaşıyoruz.
Peki Biz Sizden Ne Süreçte Ne İstiyoruz ?
---------------------------------------------
Sizler Bizlere Sadece FTP Bilgilerinizi Veriyorsunuz. Gerisine Karışmıyorsunuz.
Destek Veriyor Musunuz ?
-----------------------------
Siz Bize İsteklerinizi Sunuyorsunuz, Bizler de Sizler İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz.
Teslimat Sonrası Her Konuda Sizlere Ücretsiz Destek Hizmeti Sunuyoruz. Sorularınızı TeamWiever İle Bağlanarak, Sizlere Gösteriyoruz ve Cevaplıyoruz.
Peki Yasal Olarak Bir Yere Bağlı Mıyız ?
------------------------------------------
DLE-Destek Ailesi Olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığınca Ticari Amaçlı Hizmetler Veren Yer Sağlayıcı ve Kendi Bünyesinde Hizmet Veren Yer Sağlayıcısı Olarak Hizmet Vermekteyiz !
Detay İçin TIKLAYINIZ
Neler Yapabiliriz ?
--------------------
Eğitim Temalarınızı, Blog Temalarınızı, Firma Sitelerinizi, Haber Temalarınızı, İnceleme Blog Temalarınızı, Program İndirme Blog Temalarınızı, Şirket Temalarınızı, Oyun PVP Tanıtım Scriptlerinizi, Metin2 Wiki Scriptlerinizi ve Aklınıza Gelebilecek Birçok Platform Temalarını DLE İçin Uygun Hale Getiriyoruz. Yeterki Bizlere İstediğiniz Konsepti Söyleyin !
Neler Yapmıyoruz ?
--------------------
Sosyal Medya Beğeni Hizmetleri Tarzı Scriptler, Udemy Tarzı Scriptler, Satış Scriptleri Gibi İşlemler DLE Tarafından AltYapısı Olmadığı İçin Yapılmamaktadır.
Şunu Bilmenizi İstiyoruz !
Datalife Engine Bir Blog Yönetim Altyapısıdır. Satış İçerikli Bir Tema Bizlerden İstemeyiniz.
EKLENTİ HİZMETLERİ
Sizlere Çeşitli Eklentiler Sunuyoruz ve İstediklerinizi Bizlere Söylüyorsunuz Ücretsiz Bir Şekilde Sitenize Entegre Ediyoruz
WebSitemiz Nedir ?
---------------------
https://dle-destek.com
Demo Sayfamız Nedir ?
---------------------------
http://demo-sayfasi.com/
İletişim Numaramız Nedir ? (ÖNERİLEN)
------------------------------
Whatsapp Üzerinden Daha Hızlı Destek Alabilirsiniz.
Whatsapp : 0545 224 93 01
ÖDEMELER NASIL OLMAKTADIR ?
Ödemeler EFT İle Gerçekleşmektedir.
Banka Hesap Bilgilerimiz
ENPARA / QNBFİNANS BANK
Alıcı : Ahmet Zeki Taşgar
IBAN Numarası : TR62 0011 1000 0000 0090 9546 43
REFERANSLARIMIZ ( TURKMMO PLATFORMU İÇİN )
-----------------------------------------------
Kendisiyle ticaret gerçekleştirdik sorunsuz bir şekilde işlem yapıldı güvenilir kişidir.... Emeğine sağlık.
Yapılan Site: www.metin2bul.com
Arkadaşdan scripti aldık oldukca güzel ve kendisi güvenilir
Yapılan Site : www.pvptanitimlari.com
1 adet hizmet satın aldım çok memnun kaldım çok ilgili başarılar iyi satışlar
Yapılan Site : www.metin2pvpservers.com
Yapılan Hizmet : Masaüstü Tema + Mobil Tema
Konuşulan Tarih : 03.05.2020 - 23:00
Teslimat Bitiş Tarihi : 04.05.2020 - 04.00
Kişi ile başarılı bir şekilde domain + hosting ticareti yapılmıştır. ve çok memnun kaldım hayırlı satışlar
Son düzenleme:
- Konular
- 72
- Online süresi
- 9ay 35152s
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 2,072
- DevLira
- 44
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı satışlar dilerim @AhmetZekiTasgar konularını hep yakından takip ettim seviliyorsun şimdiden hayırlı satışlar
- Konular
- 40
- Online süresi
- 3g 53926s
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 89
- DevLira
- 6
Hayırlı satışlar güzel insan 

- Konular
- 88
- Online süresi
- 14g 6459s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 3,093
- DevLira
- 9
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı satışlar dilerim @AhmetZekiTasgar konularını hep yakından takip ettim seviliyorsun şimdiden hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar güzel insan![]()
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)