Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

UnPack İşlemi Yardım !!!

BYYAFES31

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
8
Çözüm
2
Online süresi
15h 16m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
76
MmoLira
176
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Hayırlı Ramazanlar
Pack Açma Konusunda Sizlerin Yardımına İhtiyacım Var Belli Bir Süre Öncesine Kadar Pack Açma İşlemini Yapabiliyorum Fakat Son Zamanlarda Pack'ler Farklı Şekilde Kilitlendiği İçin ve de Biraz Piyasada Olamadığım İçin Takip Etme Olanağım Olmadı Kısacası Güncel Olarak Piyasada Kullanılan Pack Açma Programı Var İse Benimle Paylaşabilirmisiniz..

Eğer Konu Yanlış Kategorideyse Doğru Kategoriye Taşınmasınıda Arz Ederim.

Yardımcı Olan Herkese Şimdiden Teşekkür Eder İyi Forumlar Dilerim..

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Farklı packten kastınız FoxFS pack ise şunu kullanabilirsin ama dosya olarak açıyor klasör değil.
Ayrıca eğer kendi filesinizin packını açacaksan zaten açık hali vardır.

hayır foxfs eternexus vs. biliyorum fakat son zamanlarda foxfs ile açılıp kapanıyor diye biliyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? biraz anlatsanız olayı tam olarak nedir ?
Pack Açma Konusunda Sizlerin Yardımına İhtiyacım Var Belli Bir Süre Öncesine Kadar Pack Açma İşlemini Yapabiliyorum Fakat Son Zamanlarda Pack'ler Farklı Şekilde Kilitlendiği İçin ve de Biraz Piyasada Olamadığım İçin Takip Etme Olanağım Olmadı Kısacası Güncel Olarak Piyasada Kullanılan Pack Açma Programı Var İse Benimle Paylaşabilirmisiniz..

Eternexus kullanabilirsiniz.

Farklı packten kastınız FoxFS pack ise şunu kullanabilirsin ama dosya olarak açıyor klasör değil.

hayır foxfs eternexus vs. biliyorum fakat son zamanlarda foxfs ile açılıp kapanıyor diye biliyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? biraz anlatsanız olayı tam olarak nedir ?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri