HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, giriş ekranında biraz güncellemeler yaptım bu gün fakat şöyle bir sorunum var.
[CODE lang="python" title="intrologin.py"]
if constInfo.ENABLE_AUTO_SELECT_SERVER_SEL:
# self.serverList.SelectItem(app.GetRandom(0, self.serverList.GetItemCount())) // çalışmıyor
self.serverList.SelectItem(0)
else:
if serverIndex >= 0:
self.serverList.SelectItem(serverIndex)
[/CODE]
şeklinde yaptım artık otomatik olarak 0. indexi olan server'i seçiyor fakat, enter'e basınca serverlist'i gizlemiyor ve ne yazarsam giriş ekranında ki input'a geçiyor sonra kapanması için tamam'a basıyorum ve bi bakmışım yazıyı yazmış bir yerlerde eksik var ama nerede eksik var. 9'da başladım saat öğleden sonra 4 oldu.
Ardından :
Sıkıntısız bir şekilde oyuna girip geri giriş ekranına dönünce "server ismi" yazıyor sanırım bir şey daha unuttum.
if app.loggined:
self.Connect(self.id, self.pwd)
self.connectBoard.Hide()
self.loginBoard.Hide()
#bağlanılan_server_ismini_al
[/CODE]
gibi bir şey mi yapmam lazım?
Giriş ekranını bir yerden indirmedim farklı farklı fileslerden baka baka yapmaya çalışıyorum sadece bu 2 hata kaldı. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
if constInfo.ENABLE_AUTO_SELECT_SERVER_SEL:
# self.serverList.SelectItem(app.GetRandom(0, self.serverList.GetItemCount())) // çalışmıyor
self.serverList.SelectItem(0)
else:
if serverIndex >= 0:
self.serverList.SelectItem(serverIndex)
[/CODE]
şeklinde yaptım artık otomatik olarak 0. indexi olan server'i seçiyor fakat, enter'e basınca serverlist'i gizlemiyor ve ne yazarsam giriş ekranında ki input'a geçiyor sonra kapanması için tamam'a basıyorum ve bi bakmışım yazıyı yazmış bir yerlerde eksik var ama nerede eksik var. 9'da başladım saat öğleden sonra 4 oldu.
Ardından :
Sıkıntısız bir şekilde oyuna girip geri giriş ekranına dönünce "server ismi" yazıyor sanırım bir şey daha unuttum.
if app.loggined:
self.Connect(self.id, self.pwd)
self.connectBoard.Hide()
self.loginBoard.Hide()
#bağlanılan_server_ismini_al
[/CODE]
gibi bir şey mi yapmam lazım?
Giriş ekranını bir yerden indirmedim farklı farklı fileslerden baka baka yapmaya çalışıyorum sadece bu 2 hata kaldı. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: