- Konular
- 109
- Online süresi
- 11g 82020s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 171
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,824
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, 
İsmim Sabri soyadım ASLAN, kendim 21 yaşındayım. şuan için bir oluşum içine girip arkadaş ortamına sizleri de davet etmek istiyorum. Sadece Metin2 için değildir bu çağrım. kendim YouTube mecrasında ufak çaplı bir kanalda oyun videoları çeken birisiyim. bir çok oyun oynayıp bir çok güzel arkadaşlıklar kuran insanım sohbet muhabbet edecek arkadaş ortamı isteyen, birbirini destekleyecek. art niyetsiz yardımlaşma ortamına ayak uydurabilecek. belki beni tanıyanlar çıkacaktır. aLpagrus isminde oynuyordum bunu lonca ismi yapma kararı aldım. ben elimde olanı kimseden esirgemedim benim yanımda olacak kişilerden de aynısını beklerim. 8 Mayısta Metin2Farm Sunucuna başlamayı düşünüyorum. orada olacağım gelecek arkadaşları da beklerim.
YouTube Kanalım:
Discord İnvite:
İnstagram Hesabım:
Metin2Farm:
Turkmmo Tanıtım:
forum.turkmmo.com

İsmim Sabri soyadım ASLAN, kendim 21 yaşındayım. şuan için bir oluşum içine girip arkadaş ortamına sizleri de davet etmek istiyorum. Sadece Metin2 için değildir bu çağrım. kendim YouTube mecrasında ufak çaplı bir kanalda oyun videoları çeken birisiyim. bir çok oyun oynayıp bir çok güzel arkadaşlıklar kuran insanım sohbet muhabbet edecek arkadaş ortamı isteyen, birbirini destekleyecek. art niyetsiz yardımlaşma ortamına ayak uydurabilecek. belki beni tanıyanlar çıkacaktır. aLpagrus isminde oynuyordum bunu lonca ismi yapma kararı aldım. ben elimde olanı kimseden esirgemedim benim yanımda olacak kişilerden de aynısını beklerim. 8 Mayısta Metin2Farm Sunucuna başlamayı düşünüyorum. orada olacağım gelecek arkadaşları da beklerim.
YouTube Kanalım:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Discord İnvite:
İnstagram Hesabım:
Metin2Farm:
Turkmmo Tanıtım:
Metin2Farm | 55-120 Yeni Nesil | 85 Ortalama | Türkiye'nin Löseve Destek Veren Tek Sunucusu | 15.000 TL Çekiliş | 13.000 TL Turnuva | 8 Mayıs 21:00'Da
DEV PROJEDEN DEV DESTEK KAMPANYASI ! - Kampanya içeriği - Metin2Farm Sunucusu açıldığı takdirden, ilk ayını dolduracağı güne kadar, Nesne Market'ten gelen bütün gelirler'in %20'si Lösemili Çocuklarımızın yardım gördüğü Lösev Vakfına, %20'si zamanı gelince dostumuz zamanı gelince kardeşimiz...
Son düzenleme:
- Konular
- 183
- Online süresi
- 7g 55000s
- Reaksiyon Skoru
- 394
- Altın Konu
- 8
- Başarım Puanı
- 193
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 933
- DevLira
- 0
Sağlam ekip sağlam insanlardan çıkar 
- Konular
- 1
- Online süresi
- 6460s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
güzel ekip
- Konular
- 109
- Online süresi
- 11g 82020s
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 171
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,824
- DevLira
- 3
eyvallah kardeşim teşekkür ederim sizleride aramızda görmekten hoşnut oluruz.