HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aradıgı Makina Özellikleri : 1GB Ram/15-20GB SSD/Limitsiz Trafik
Aradıgı Fiyat Aralıgı :15-25₺
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack+Giriş Exe+Site+Admin Panel+Otopack
YS Belgesi No; YS Belgesi Olmalı
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : Özelden ulaşabilirsiniz.
Eklemek İstedikleriniz :
Eski tarz server açacağım o yüzden 1-99 TR Tipi emek server filesi olması gerekmektedir.
Site+Otopack+Admin Paneli vb. kurulumlar sağlanmalı.
Pack üzerinde root ve locale_tr editlemesine izin verilmeli veya Server ismi ve header tagı isteğe göre teslim edilmeli.
Aradıgı Fiyat Aralıgı :15-25₺
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack+Giriş Exe+Site+Admin Panel+Otopack
YS Belgesi No; YS Belgesi Olmalı
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : Özelden ulaşabilirsiniz.
Eklemek İstedikleriniz :
Eski tarz server açacağım o yüzden 1-99 TR Tipi emek server filesi olması gerekmektedir.
Site+Otopack+Admin Paneli vb. kurulumlar sağlanmalı.
Pack üzerinde root ve locale_tr editlemesine izin verilmeli veya Server ismi ve header tagı isteğe göre teslim edilmeli.
Sadece otopack kurulu olan 1 adet sunucuyu 25 tlye bulabilirseniz bana da haber verin lütfen...
15 25 tl ?
Yazdığım özellikler mevcut,konuya keyfinize göre yorum yapmak yerine çok para verip kendiniz farklı paket seçin hocalarımSadece otopack kurulu olan 1 adet sunucuyu 25 tlye bulabilirseniz bana da haber verin lütfen...

ben sizle dalga amaçli yazmadim belki yanliş yazmişsinizdirYazdığım özellikler mevcut,konuya keyfinize göre yorum yapmak yerine çok para verip kendiniz farklı paket seçin hocalarım![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)