raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Discord Widget

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SACyprus2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
  • Etiketler Etiketler
    discord widget
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba , öncelikle konu için teşekkürker, ancak bunun asıl kaynağı burdadır. Bu şekilde daha sağlıklı olur senin için.
Ben Bulamayanlar İçin Bu Konuyu Açtım İsteyen burdan alsın isteyen oradan kullansın benim için problem değil 😌

Paylaşım için teşekkürler, anlatımı biraz daha detaylı yapma imkanınız varsa güzel bir içerik olur.

Paylaşım için teşekkürler, anlatımı biraz daha detaylı yapma imkanınız varsa güzel bir içerik olur.
Rica ederim tekrar üstünden geçtim fakat anlayamacak birinin olacagını düşünmüyorum ben yine anlamayanlar olursa skype vs üzerinden yardımcı olurum :)

Rica ederim tekrar üstünden geçtim fakat anlayamacak birinin olacagını düşünmüyorum ben yine anlamayanlar olursa skype vs üzerinden yardımcı olurum :)
Direk tek anlatım yaparak, konuyu düzenlerseniz daha uygun olur bence sizin için. Sürekli skypeden destek vermek yerine, konu üzerinden 1 defa detaylı anlatım yapabilirsiniz.

Direk tek anlatım yaparak, konuyu düzenlerseniz daha uygun olur bence sizin için. Sürekli skypeden destek vermek yerine, konu üzerinden 1 defa detaylı anlatım yapabilirsiniz.
Konuya Videolu Anlatım Ekleyerek Güncelledim Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri