Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar COD Mobile Arkadaş nasıl eklenir konusuna hoşgeldiniz.
Tek başına zevkli olmayan bu oyunda ne kadar zevk alabilirsiniz bilmiyorum. Arkadaşınızla oynamanız için Sıralama Maçları, Çoklu Maçlar , Oyun Modları ve Battle Royale modu oyunda bulunmaktadır. Duo,Squad ve 5 kişilik bu oyunlarda hem arkadaşlarınızla sesli sohbet edip hemde eğlenmek için bire bir. Ama arkadaş eklemeyi bilmiyorsanız işte bu konumuz tam size göre. Yapılacaklar çok basit.Rehberimize başlayalım...
Arkadaşlar ilk olarak oyunu açıyoruz.
Ana ekranda sağ üst tarafta bulunan '''' butonuna tıklıyoruz.
Sağ Altta bulunan arama kutucuğuna Arkadaşınızın Nick'ini ve Ona özel olarak atanmış ID'sini yazıp Arama butonuna basıyorsunuz.
Arama sonucunda karşınıza arkadaşınız ve arkadaşınızla aynı nick benzerliğine sahip oyuncular gelecek (Ali,Ali121,Ali1321,Ali_222 vb.)
Orada bulunan ''İSTEK'' butonuna tıklayıp arkadaşımızı eklemek üzere ona bir davet atıyoruz. Arkadaşımızın yapması gereken tek şey Daveti kabul etmek...
GÖRSEL ANLATIM:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaş isteği kabul etmeyide en kısa sürede konu olarak paylaşacağım
ARKADAŞ İSTEĞİ KABUL ETME NASIL YAPILIR? [YAKINDA]