Merhaba arkadaşlar COD Mobile Arkadaş nasıl eklenir konusuna hoşgeldiniz.
Tek başına zevkli olmayan bu oyunda ne kadar zevk alabilirsiniz bilmiyorum. Arkadaşınızla oynamanız için Sıralama Maçları, Çoklu Maçlar , Oyun Modları ve Battle Royale modu oyunda bulunmaktadır. Duo,Squad ve 5 kişilik bu oyunlarda hem arkadaşlarınızla sesli sohbet edip hemde eğlenmek için bire bir. Ama arkadaş eklemeyi bilmiyorsanız işte bu konumuz tam size göre. Yapılacaklar çok basit.Rehberimize başlayalım...
GÖRSEL ANLATIM:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaş isteği kabul etmeyide en kısa sürede konu olarak paylaşacağım
ARKADAŞ İSTEĞİ KABUL ETME NASIL YAPILIR? [YAKINDA]
Tek başına zevkli olmayan bu oyunda ne kadar zevk alabilirsiniz bilmiyorum. Arkadaşınızla oynamanız için Sıralama Maçları, Çoklu Maçlar , Oyun Modları ve Battle Royale modu oyunda bulunmaktadır. Duo,Squad ve 5 kişilik bu oyunlarda hem arkadaşlarınızla sesli sohbet edip hemde eğlenmek için bire bir. Ama arkadaş eklemeyi bilmiyorsanız işte bu konumuz tam size göre. Yapılacaklar çok basit.Rehberimize başlayalım...
- Arkadaşlar ilk olarak oyunu açıyoruz.
- Ana ekranda sağ üst tarafta bulunan ''
'' butonuna tıklıyoruz. - Ordan çoklu Menüdeki ''ARKADAŞ EKLE'' menüsüne tıklıyoruz.
- Sağ Altta bulunan arama kutucuğuna Arkadaşınızın Nick'ini ve Ona özel olarak atanmış ID'sini yazıp Arama butonuna basıyorsunuz.
- Arama sonucunda karşınıza arkadaşınız ve arkadaşınızla aynı nick benzerliğine sahip oyuncular gelecek (Ali,Ali121,Ali1321,Ali_222 vb.)
- Orada bulunan ''İSTEK'' butonuna tıklayıp arkadaşımızı eklemek üzere ona bir davet atıyoruz. Arkadaşımızın yapması gereken tek şey Daveti kabul etmek...
GÖRSEL ANLATIM:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaş isteği kabul etmeyide en kısa sürede konu olarak paylaşacağım
ARKADAŞ İSTEĞİ KABUL ETME NASIL YAPILIR? [YAKINDA]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)