Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Case Clicke APK İndir - Hileli İndir

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hawk Games' ın yayınlamış olduğu eğlenceli Beceri Oyunu Case Clicker, CS:GO 10.000.000+'dan fazla kişi tarafında indirilerek oynanılmaktadır. Aşağıda bulunan Case Clicker, CS:GO apk indir ve Case Clicker, CS:GO hileli apk indir yazılarına tıklayarak oyunu indirebilirsiniz ve konu içerisinde indirmeden önce oyuna ait görsel ve videoları inceleyebilirsiniz.

Case Clicker, CS:GO severler için tasarlanmış bir kutu açma oyunudur. Her geçen gün kitlesi büyüyen Counter Strike Global Offensive oyununda silahların farklı desenlerde, tiplerde olan hallerine ulaşabilmek için kutular açmak gerekiyor. Açtığınız bu kutulardan yeni silahlar ve beraberinde farklı özellikler ediniyorsunuz. Fakat elbette bunu yapabilmek için ücret ödemek gerekiyor, kutulardan neler çıkacağını tecrübe edemiyorsunuz. Case Clicker oyununda hem hangi kutudan neyin çıkabileceğini hemde kutuları nasıl açabileceğinizi öğrenmiş oluyorsunuz.

Tabii bunun yanı sıra Case Clicker kendisine has bir oyun olduğundan burada ilerlemek içinde bazı şeyler yapmanız gerekiyor. Oyunda kutu açtıkça ilerliyorsunuz ve böylece seviyenizi yükseltiyorsunuz. Bi sonraki seviyeye geçebilmek için sizlere bazı görevler veriliyor, görevleri yaptıkça kendinizi geliştiriyorsunuz. Normalde Case Clicker oyununda para olmadan bir şeyler yapabilmek zor, bu nedenle ben size sonsuz para hilesi verdim. Kutu açarken sizlere bol şans diliyorum!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri