Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hakan Arslan: Şampiyonluk neden olmasın

KURTUVAZ

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
377
Online süresi
86212s
Reaksiyon Skoru
194
Altın Konu
1
Başarım Puanı
152
TM Yaşı
7 Yıl 8 Ay 10 Gün
MmoLira
837
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hakan Arslan: Şampiyonluk neden olmasın
Hakan Arslan, "Lig oynanırsa 8 maçımız var. Tam isteğimiz bir dönem. Çünkü ligin ilk yarısında son 8 haftada atağa kalktık ve 4 puan farkla lider bitirdik. Kalan maçlara bakarsak rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Gerçekçi olmak lazım, şampiyon olamasak bile 2.’lik de önemli bence. Açıkçası neden olmasın noktasındayız" ifadelerini kullandı. İşte Hakan Arslan'ın tüm açıklamaları...

5ea73fa5ae298bb04a91566f.jpg

12 yaşında Güngören altyapısında başlayan bir serüven... Bitmek bilmeyen enerjisiyle 31 yaşında olmasına rağmen kulübüyle 4 yıllık kontrat uzatabiliyor. Konuğumuz Sivasspor’un orta alandaki dinamosu Hakan Arslan.

Tecrübeli oyuncunun kariyerini ve hedeflerini bir de onun ağzından dinleyelim... “Sergen Yalçın ile sezona başladığımız dönemde Sivasspor küme düştü. İnişler çıkışlar yaşadım o dönemlerde. Ama 2 ve 3. Liglerde de olsa şampiyonluklar yaşamak çok güzel bir duygu. Bir gün İbrahim Öztürk söylemişti. Türkiye’de her ligde şampiyonluk yaşayan tek oyuncu benim diye. Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayıp bu zinciri tamamlamış. İnşallah ben de Sivasspor ile bu başarıyı yakalayıp İbrahim Öztürk’ün ortağı olurum.”

'Hayat tarzım sahaya yansıyor’

Maç oynama sayım yüksek. Bunun sebebi iyi bir profesyonel yaşamım var. Çok erken evlendim, 3 kız evladım var. Mutlu ve düzenli bir hayat sahaya mutlaka olumlu yansıyor. Ailem beni çok iyi motive ediyor...Yani enerjimi yuvamdan alıyorum...Bir gün evde çocuklar Robinho geldi gol atıyor sen niye atamıyorsun dedi. Sonrasında 8 gol attım, güzel bir dönüştü.”

‘Carlos’un benimle ilgisi’

Carlos döneminde bir anım var. Antrenman sahasına benim için bir duvar yaptırdı. Sebebi de her antrenmandan yarım saat önce gelip ayak içi çalışmam içindi. Bu adamın benden bir beklentisi var, beni önemsiyor dedim. Ve her antrenman öncesi gelip bu çalışmayı yaptım. O sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig’de 10 gol attım. Gaziantep maçı; son maç, 2 gol attıktan sonra ‘Tamam’ dedi, ‘İstediğim seviyeye geldik’. Dünya markası bir futbol adamının özel ilgisi önemliydi. Şimdi ben de altyapıdan gelen oyunculara bu duvarı gösterip hikayesini anlatıyorum.”

'Güzel günler yakında'

Futbolu çok özledik, sevdiğim işi yapıyorum. Aslında hayatı özledik, dışarı çıkmayı özledik. Rutin denilen hayat aslında ödülmüş. Duyarsız insanlar, kurallara uymayan insanlar zaman zaman umudumuzu kırıyor. Kafalarda soru işaretleri var belirsizlik var önümüzü net göremiyoruz. Yine de güzel günlerin yakında olduğuna inanıyorum. Şu anki durumuyla tescil edilmiş bir lig adaletsizlik olur. Zor şartlarda da olsa bu sezon oynansın ve bitsin kim hak ettiyse şampiyon olsun. Biz her türlü fedakârlığa hazırız.”

fanatik

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri