Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Burak Yılmaz özür diledi: Çin halkından, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan...

KURTUVAZ

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
377
Online süresi
86212s
Reaksiyon Skoru
194
Altın Konu
1
Başarım Puanı
152
TM Yaşı
7 Yıl 8 Ay 10 Gün
MmoLira
837
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Burak Yılmaz özür diledi: Çin halkından, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan...
Son dakika haberi... Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı Burak Yılmaz'ın Çin'de forma giydiği dönemle ilgili yaptığı açıklamalar, Asya ülkesinde gündeme oturmuştu. "Ne yediklerinin ne içtiklerinin sınırı yok" diyen Yılmaz'ın bu sözleri Çin'in haber sitelerinde manşetlere taşınmıştı. Çin'den gelen ağır tepkilerin ardından Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayımladı.
5ea8201166a97c09eb23e7c0.jpg

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın resmi Instagram hesabında canlı yayına katılan Burak Yılmaz, Çin'de forma giydiği dönemde pazarda görükleri karşısında şok olduğunu belirtmişti. "Çin’den daha çok hastalık geleceğini düşüyorum orada yaşamış biri olarak. Bir gün merak ettim pazarlarına gittim. Ne yediklerinin ne içtiklerinin sınırı yok" diyen tecrübeli futbolcunun bu sözleri Çin medyasında gündem olmuştu. Çin basını tecrübeli futbolcuya tepki göstermiş ve flaş açıklamaları manşetlere taşımıştı.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi ve "2 yıl futbol oynadığım Çin'de çok iyi ağırlandım. Yedikleri yemeklerin kültürlerinden gelen alışkanlık olduğunu, onlar için normal olduğunu söyleyerek, hastalık çıkma ihtimalinin fazla olduğunu söyledim. Çin halkından, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

5ea8207966a97c09eb23e7c2

Burak Yılmaz ne demişti?
Çin'in Sohu internet sitesi, ''Beijing Guoan'ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, Çin hakkında kötü şeyler söyledi. Çinlilerin yemekte sınırı olmadığını ve bunun bir kültür olduğundan bahsetti. Bu sözleri Çin'de tartışma yarattı.'' sözlerini kullanmıştı.

''Ben Çin’den daha çok hastalık geleceğini düşüyorum orada yaşamış biri olarak. Bir gün merak ettim pazarlarına gittim. Ne yediklerinin ne içtiklerinin sınırı yok. Çin'de neler yeniyor neler yani. Pazarda gördüklerimden sonra şok olmuştum. Çok enteresan şeyler yiyorlar. Oradan daha çok hastalık geleceğini düşünüyorum. Köpek, onların yediklerinin yanında iyi kalıyor. Kültürleri böyle. Bir Türk'ün yaşayabileceği yer olarak görmüyorum. 2 sene kadar kaldım ve sonra geri döndüm ben de."

fanatik

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri