- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese iyi forumlar ;
Şahsımın geçtiği bir konu bildirimi geldi girdim baktım.
Olayla hiçbir ilgim yoktur.Turkmmo platformunda sadece bir hesabım vardır onu da şu an aktif olarak kullanmaktayım. Gerekli adminler bakabilir. Şahsın paylaştığı numara ise bana ait değildir. 4 senedir aynı hattımı kullanmaktayım. Başkası tarafından dolandırılıp şahsıma böyle hakaretleri vs kabul etmiyorum. Tekrardan dediğim gibi adminler hesabımı IP üzerinden kontrol edebilir. Ayrıyetten olarak ben youtuber işiyle uğraşıyorum. Elimde olan numaraları ise farklı bir sunucuya atmam. Kendi sunucuma atarım buda böyle bilinsin.
Şahsımı karalamanızı tavsiye etmem bu size ilk ve son uyarımdır. Bir dahakine farklı konuşurum...
İYİ FORUMLAR.
Şahsımın geçtiği bir konu bildirimi geldi girdim baktım.
Olayla hiçbir ilgim yoktur.Turkmmo platformunda sadece bir hesabım vardır onu da şu an aktif olarak kullanmaktayım. Gerekli adminler bakabilir. Şahsın paylaştığı numara ise bana ait değildir. 4 senedir aynı hattımı kullanmaktayım. Başkası tarafından dolandırılıp şahsıma böyle hakaretleri vs kabul etmiyorum. Tekrardan dediğim gibi adminler hesabımı IP üzerinden kontrol edebilir. Ayrıyetten olarak ben youtuber işiyle uğraşıyorum. Elimde olan numaraları ise farklı bir sunucuya atmam. Kendi sunucuma atarım buda böyle bilinsin.
Şahsımı karalamanızı tavsiye etmem bu size ilk ve son uyarımdır. Bir dahakine farklı konuşurum...
İYİ FORUMLAR.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 24d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 4,090
- DevLira
- 0
hocam o kişiye yazın ss atsın kanıtlasın ortaya cıkar kimse yalansa hesabı kapatılır.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Kendisi bana ulaştı başkasıyla karıştırmış
- Konular
- 11
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 24d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 4,090
- DevLira
- 0
Konuyu düzenlesin adını lekelemesin
)
)- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...