- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Merhaba Bu gün sizlere çok uzun zaman önce bulduğum ve üzerini editlediğim scriptimi paylaşacağım NightClub Gta V Online de bulunan Orjinal Yerindedir.
Kurulum ( İstek Gelirse Videosunu Çekebilirim )
İndirme linkinden rar dosyasını indirip klasöre çıkarın ( dosyaların ismini değişebilirsiniz sorun yaratmaz önemli olan start vermek unutmayın )
daha sonra içindeki dosyaları resources dosyasının içine atın
yaptıktan sonra server.cfg den startlarını verin ( Meslek Dosyası içinde entegrelidir sizin için ayarladım )
yapacağınız başka bir şey yok serveri açıp oynayabilirsiniz diğer şeyleri ayarladım yardım gerekirse ulaşabilirsiniz yorumdan yada discorddan
İstediğiniz scirpt varsa yorumlara yazarsanız bulmaya çalışırım. Elimde Motel Map var yani motelin haritada ki yerine dekarosyan internette arayarak bulmuştum istek gelirse eklerim Add On olarak mevcut
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum ( İstek Gelirse Videosunu Çekebilirim )
İndirme linkinden rar dosyasını indirip klasöre çıkarın ( dosyaların ismini değişebilirsiniz sorun yaratmaz önemli olan start vermek unutmayın )
daha sonra içindeki dosyaları resources dosyasının içine atın
yaptıktan sonra server.cfg den startlarını verin ( Meslek Dosyası içinde entegrelidir sizin için ayarladım )
yapacağınız başka bir şey yok serveri açıp oynayabilirsiniz diğer şeyleri ayarladım yardım gerekirse ulaşabilirsiniz yorumdan yada discorddan
İstediğiniz scirpt varsa yorumlara yazarsanız bulmaya çalışırım. Elimde Motel Map var yani motelin haritada ki yerine dekarosyan internette arayarak bulmuştum istek gelirse eklerim Add On olarak mevcut
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 2