HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. 11 Yıldır forum üyesiyim. Aktif değilim sırf bir sorun için girdim.
Allah rızası için şu saçma sapan metin2 sv açılış mesajlarını hangi hostingler atıyor. Ben istemiyorum arkadaş sms almak her gün bir sürü mesaj. Yıllar önce iş yaptık tamam çalıştık bu sektörde ama artık server açılış mesajı görmek istemiyorum.
Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Bunlardan kurtulmak istiyorum.
Allah rızası için şu saçma sapan metin2 sv açılış mesajlarını hangi hostingler atıyor. Ben istemiyorum arkadaş sms almak her gün bir sürü mesaj. Yıllar önce iş yaptık tamam çalıştık bu sektörde ama artık server açılış mesajı görmek istemiyorum.
Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Bunlardan kurtulmak istiyorum.
Bizlik bir durum yok, şikayet etmeniz gerekiyor.
forum.turkmmo.com
İstenmeyen SMS Gönderenler Nasıl Şikayet Edilir ?
You must be registered for see element. pek çok metin2 pvp serverın sizin numaralarınızı bir şekilde ele geçirip hoyratça sms gönderdiğinden bahsetmiştim. Numaranızı vermediğiniz bir server ile ilgili size sms gönderiliyorsa Gümrük ve Ticaret Bakanlığı`na ait sayfadan bu kişileri şikayet...
Yani yasal yollardan mı şikayet etmeliyim?Bizlik bir durum yok, şikayet etmeniz gerekiyor.
![]()
İstenmeyen SMS Gönderenler Nasıl Şikayet Edilir ?
You must be registered for see element. pek çok metin2 pvp serverın sizin numaralarınızı bir şekilde ele geçirip hoyratça sms gönderdiğinden bahsetmiştim. Numaranızı vermediğiniz bir server ile ilgili size sms gönderiliyorsa Gümrük ve Ticaret Bakanlığı`na ait sayfadan bu kişileri şikayet...forum.turkmmo.com
tamam iletiyi sonradan gördüm. Teşekkür ederim yardım için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)