kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum WOLFTEAM 860.537 JP SATILIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkanhan255
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    wolfteam

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

wolfteam oynanıyormu hala oyuncusu nasıl ? para atma şansım var eskiden atıyoduk takla falan. çok sarıyordu
eskiden cidden güzeldi şuanda 20 30 tl atman yetiyor oynanıcak bi hesap için og dövmesi diye bişey getirmişler her şeye tek atıyor onu çıkarırsan oynarsın yoksa direk quit

eskiden cidden güzeldi şuanda 20 30 tl atman yetiyor oynanıcak bi hesap için og dövmesi diye bişey getirmişler her şeye tek atıyor onu çıkarırsan oynarsın yoksa direk quit
20-30 tl yetiyomu. atarm skntı dglde oyuncu nasl ya şuan. Hype mı eskisi gibi sunucular nasl acaba

20-30 tl yetiyomu. atarm skntı dglde oyuncu nasl ya şuan. Hype mı eskisi gibi sunucular nasl acaba
şuanki halini bilmiyorum bikaç ay önce girdiğimde 2 sunucu tek dolu oluyodu oynuyacak odayı rahat bulursun gibi ama kitlesi çok çürümüş hepsi küfürbaz veya chatte siyasi ırkçı atışmalar yapıyo girince anlarsın

şuanki halini bilmiyorum bikaç ay önce girdiğimde 2 sunucu tek dolu oluyodu oynuyacak odayı rahat bulursun gibi ama kitlesi çok çürümüş hepsi küfürbaz veya chatte siyasi ırkçı atışmalar yapıyo girince anlarsın
bide hile çoktur ya. para atsak çöp olur bence.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri