Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı FoxFS hakkında bilgi sahibi olanlardan acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakkirdek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 834

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

FoxFS ,kurulu pvp server'm var. Yalnız yeni itemler eklemek,efektler vs. eklemek istiyorum.

Server'in tüm dosyaları açık source + pack var elimde. bir kaç tane sormak istediğim soru var. Skype üzerinden yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.

Açık packleri düzenliyorum , lakin anlatımlarda index açıp en üste ekliyorlar yeni eklenen silahı. Ama bende index kısmı yok. Foxfs de o işlemi nereden nasıl yapıyoruz ?

Foxfs düzenlemeri ile ilgili videolar var mı ? varsa linkleri ?

+++++

Düzenlediğiniz dosyaları lz yapıp hash kodlarını crcliste okutmayı unutmayınız yoksa çalışmaz.

Bu işlemin nasıl yapıldığını anlatan bir konu var mı ?

İyi forumlar

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Açık packleri düzenliyorum , lakin anlatımlarda index açıp en üste ekliyorlar yeni eklenen silahı. Ama bende index kısmı yok. Foxfs de o işlemi nereden nasıl yapıyoruz ?

Lütfen yardımcı olun

Bildiğim kadarıyla foxfs packlerde index olmuyor. packı normal şekilde atıp kapatıyorsunuz. Index yerine clientten çekiyor sanırım isimlerini
@Mavi Ruh ✔ belki bu konuda yardımcı olabilir size

Lütfen yardımcı olun

Lütfen yardımcı olun

Bildiğim kadarıyla foxfs packlerde index olmuyor. packı normal şekilde atıp kapatıyorsunuz. Index yerine clientten çekiyor sanırım isimlerini
@Mavi Ruh ✔ belki bu konuda yardımcı olabilir size

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri